Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vojna operacija

Oglasili se Rusi: Uništili smo ukrajinske zrakoplovne baze. Nije istina da je naš zrakoplov srušen

Russia's and Brazil's Foreign Ministers and Defence Ministers meet in Moscow
Foto: SHAMIL ZHUMATOV/REUTERS
1/4
24.02.2022.
u 08:06

Rusko ministarstvo opovrgnulo je izvješća da je jedan od njihovih zrakoplova srušen iznad Ukrajine. “Informacije u stranim medijima o navodnom srušenom ruskom zrakoplovu nisu istinite.”

Rusko ministarstvo obrane priopćilo je da je uništilo vojnu infrastrukturu u ukrajinskim zrakoplovnim bazama i desetkovalo ukrajinsku protuzračnu obranu, izvijestile su ruske novinske agencije, a Ukrajina je izvijestila da je pod stalnim kibernetičkim napadima iz Rusije.

"Protuzračna obrana ukrajinskih oružanih snaga je potisnuta", citirala je novinska agencija Interfax ministarstvo. "Vojna infrastruktura zrakoplovnih baza ukrajinskih oružanih snaga stavljena je izvan pogona."

Rusko ministarstvo opovrgnulo je izvješća da je jedan od njihovih zrakoplova srušen iznad Ukrajine. “Informacije u stranim medijima o navodnom srušenom ruskom zrakoplovu nisu istinite.”

Ukrajinska vojska ranije je priopćila da je iznad Luganske regije srušeno pet ruskih zrakoplova i jedan helikopter.

Prema ukrajinskim izvorima ta je zemlja u četvrtak izložena stalnim kibernetičkim napadima iz Rusije. 

Ključne riječi

Komentara 24

TM
trade_mark
09:23 24.02.2022.

i znači, rusi su cijelo vrijeme lagali. možemo se pravit iznenađeni i čuditi se, ali to im je u krvi. isto kao i kinezima. to narod s izuzetno negativnim genetskim nabojem.

Avatar dpejakovic
dpejakovic
10:31 24.02.2022.

Rusi su zbilja najveća gamad svijeta!

NI
NisambotRo
16:16 24.02.2022.

Zao mi je Ukrajinaca iskreno najvise jer su naivni sa Europom i Amerikom. I sada oni ginu, a gdje je Europa i gdje je Amerika? Oni sjede u sigurnosti svojih domova i broje zrtve Ukrajine. Putin nije mala beba i sa njime se ne igra. Provociraju ga godinama. Moja podrska ide Rusiji. Dosta je bilo Amerima da se svugdje petljaju i da se prave vladari svjeta!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije