Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Havarija na Jadranu
Povratak na članak

Oglasili se iz ministarstva: Putnici imaju pravo na obeštećenje

S obzirom da se kvar pogonskog stroja smatra pomorskom nezgodom, nakon zbrinjavanja putnika i tereta, brod će sukladno postupcima Pariškog memoranduma o međunarodnom režimu inspekcijskih pregleda brodova biti podređen detaljnom inspekcijskom pregledu od strane inspektora sigurnosti plovidbe

Komentari 14

Avatar Dalmatia14
Dalmatia14
21:15 09.05.2019.

nit se moze imati dovoljno kanadera priko lita nit imat karocade ili ladje sluzit u belajima i nevoljama, jer triba kajkafca gradit. niko s pravon nije tija gradit i za beograd radit u jugovini, a u ovoj slucajoj drzavi svi ocekuju da se za kajkafce i nj svetinju radi i gradi. to jest Panonci ocekuju i smatraju to svojijem pravom nekijem.

VL
Avatar Dalmatia14
Dalmatia14
21:27 09.05.2019.

istina je da zagreb grad kajakfski zapadno-Panonski nikad ne moze bit glavni grad mediterana i Dalmacije, jer mediteransko primorje je uvik bija drugi svit i glavni grad triba bit Split. zasto bi iko triba radit za kajkafski grad i nj izgradnju, slavu i dobrobit ko kajakfac nije a? zato ca smo horvati ricete je li? nismo mi mediteranski svit Horvati nikakavi, horvati su samo invazivni narod koji je dosa s Karpata i naselija se u Panoniji i nima nicakod s nama svitom Ilirskijem mediteranskim koji smo na svojoj zemlji i moru otkad je svita i pamcenja judskog... mi smo postojali ijadama godina prije no ca se neko slavensko pleme izleglo na svojijem Karpatima i spustilo ovdi u sivernu Iliriju u srednjoeuropskoj invaziji na Rim.

VL
ŽO
žoržet
19:53 09.05.2019.

to nije nikakva naknada, nego naprosto povrat novca za plaćenu a neizvršenu uslugu - u avionskom i željezničkom prometu se to podrazumijeva kod iole ozbiljnijih kašnjenja, odgoda letova/vožnji, promjena itinerera. kao i pravo, od slučaja do slučaja, na besplatan smještaj, obroke i pozive. plus, dakako, novčana naknada, koja zna premašiti i tisuću eura u slučaju npr. interkontinentalnog leta. tako da postoji mogućnost da je ministarstvo putnicima na aureliji dalo tek djelomičnu informaciju, koko to u sve većoj mjeri čine i aviooprijevoznici/kompanije.

VL
PU
puntar13
19:28 09.05.2019.

Još se nisu ni spasili a već im govore o pravu na povrat novaca?

VL
Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
20:37 09.05.2019.

Evo vidiš, jako lijepo. Jedino me malo muči da je ova ekipa išla u posjet Majci božjoj Međugorskoj, pa im se ova ukazala malo prerano, već kod Žirja, a ne na Brdu ukazanja u Međugorju. Kako je to sve devalviralo, ili je malo previše kršćana koji misle da svoje prazne živote mogu napuniti plesom, pjesmom, krstarenjem i mobiteliranjem, za neku povoljnu cijenu, trebalo bi ograničiti broj lažnih kršćana, jeftinih điđa i plastičnih Majki Božjih iz Kine, isto kao i broj japanaca na Plitvicama. Ako masovnim turizmom uništiš prirodu i Križni put, - čemu onda služe poruke koje su vječne?

VL
Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
19:51 09.05.2019.

Ne slažem se sa stavom ministarstva, ali želim im čestitati Dan Europe i Dan pobjede nad fašizmom i nacizmom!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.