Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRETJECAO PREKO PUNE LINIJE

Oglasila se policija o teškoj nesreći u Varaždinskoj u kojoj je poginuo motociklist (34)

Policijski automobil
Patrik Macek/PIXSELL
16.07.2023.
u 18:18

Vozač motocikla je uslijed zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja

Danas u 10.30 sati na državnoj cesti D-3 u prometnoj je nesreći smrtno stradao 34-godišnji muškarac. Upravljao je motociklom državnom cestom iz smjera Lužana Biškupečkog u smjeru Presečna. Na dijelu kolnika na kojem je uzdužna neisprekidana crta, započeo je pretjecanje vozila koje se kretalo ispred njega, pri čemu se kretao središnjom prometnom trakom, odnosno dijelom kolnika namijenjenom za promet vozila iz suprotnog smjera. Zbog toga je prednjom stranom motocikla naletio na prednji dio osobnog vozila kojim je iz suprotnog smjera, upravljao 38-godišnjak, izvijestila je policija.

Vozač motocikla je uslijed zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja. Tijelo unesrećenog je po nalogu Županijske državne odvjetnice u Varaždinu, prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Varaždin, gdje će se obaviti obdukcija. U osobnom vozilu se uz vozača nalazilo troje putnika starosti 40, 12 i 9 godina koji nisu ozlijeđeni.

POVEZANI ČLANCI:

U osobnom vozilu se uz vozača nalazilo troje putnika starosti 40, 12 i 9 godina te nisu tom prilikom zadobili nikakve ozljede. Za vrijeme trajanja očevida, do 13.40 sati promet navedenom dionicom državne ceste se odvijao naizmjenično jednom prometnom trakom uz regulaciju policijskih službenika.

>> VIDEO Mladići u ranu zoru pomagali očistiti tuđi vandalizam, policija: "Iskreno im zahvaljujemo"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije