Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZADOVOLJNA REAKCIJOM POLICIJE

Oglasila se i osječka sutkinja kojoj je zapaljen auto: 'Ovo me nije obeshrabrilo'

Osijek: Čitanje presude Julijani Nećak za ubojstvo sina
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/7
Autori: Vecernji.hr, Hina
12.04.2023.
u 21:22

Iznimno sam zadovoljna brzom reakcijom policije i svih službi, koje su se uključile u istragu. I dalje normalno obavljam svoju sudačku dužnost, i ovo me nije obeshrabrilo, poručila je sutkinja Šimenić-Kovač

Sutkinja osječkog Županijskog suda Vlasta Šimenić-Kovač, čiji je automobil izgorio u podmenutom požaru na Uskrs 9. travnja, rekla je u srijedu kako je iznimno zadovoljna brzom reakcijom policije i ostalih službi, kojom je otkrivena osoba koja se dovodi u vezu s tim nedjelom.

Dobila sam potvrdu od policije da je uhićena osoba koja se dovodi u vezu s podmetanjem požara pod moj automobil. Što se tiče ostalih stvari vezanih uz taj događaj potpisala sam potvrdu o tajnosti i ne mogu ništa govoriti o tome dok policija ne objavi sve pojedinosti, rekla je Hini večeras sutkinja Šimenić-Kovač. Na upit je li joj policija rekla nešto o motivu ovoga nedjela rekla je - ne konkretno, ali kako naslućuju da podmetanje požara pod automobil nije vezano za obnašanje njezine sudačke dužnosti.

Iznimno sam zadovoljna brzom reakcijom policije i svih službi, koje su se uključile u istragu. I dalje normalno obavljam svoju sudačku dužnost, i ovo me nije obeshrabrilo, poručila je sutkinja Šimenić-Kovač.

Ranije je glavni ravnatelj policije Nikola Milina rekao kako je uhićen muškarac kojeg se sumnjiči da je podmetnuo eksplozivnu napravu pod automobil sutkinje Vlaste Šimenić-Kovač. Podsjetimo, do požara na BMW-u sutkinje osječkog Županijskog suda došlo je na Uskrs u ranim jutarnjim satima, a u međuvremenu brojna pravosudna tijela osudila su ovaj incident. Milina je potvrdio kako je uhićena jedna osoba te dodao kako taj ''potez'' osumnjičenog nije imao nikakve veze s njenim obavljanjem dužnosti.

VIDEO U Osijeku se zapalio automobil, policija potvrdila da je požar bio podmetnut

Komentara 7

LJ
ljudemisi
22:14 12.04.2023.

Najveća krivnja stoji na korumpiranom pravosuđu koje još do koljena u rukama ostataka zločinačkog komunizma, korupciji i utjecaju zločinaca, raznih nobila...

MI
Mikis
22:10 12.04.2023.

"nije me iznenadilo......nastavit cu dalje sa radom uz probitak svoje interesne sfere ukljucujuci pristranost ili nepristranost, ubrzanje ili usporavanje, te taman pred zavrsetak proces u zamjenu glavnog suca....itd. sve oocije kojima mi đanipuliramo na svom radnom mjestu.......uf sta sam svee to rekla na ukljicen mikrofon".....da jos znaju koliko cu dobiti od osiguranja za auto, a bas mi sad treba keš, a ne bjesna pokretnina"....sam da ne skuze na kamerama ispred one benzinske da sam bila na kavi sa doticnim pociniteljem" joj joj....glavno da mi rasturamo u tvornici Pravosuđe vec 33 godine i da Hr ide u smjeru koji sam joj zacrtala svojim izvanrednim radom

DU
Deleted user
22:40 12.04.2023.

Uskoro će nam trebati Sudac - Dredd. Futuristički realno u društvu - zombi kriminalaca tupana primitivaca i divljaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije