Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAO DA SU SE DJECA IGRALA

Oglašavaju kuću za najam, no svima su za oko zapeli bizarni detalji

kuća
10.09.2020.
u 09:44

Oglas je privukao pažnju mnogih zbog nevjerojatnih detalja koji su, i više je nego očito, ubačeni u Photoshopu

Oglas za najam jedne kuće u Los Angelesu postao je viralni hit zbog nevjerojatnih detalja na fotografijama koji su, i više je nego očito, ubačeni u Photoshopu.

Tako je na kuhinjski otok ubačena posuda s cvijećem te su uz njega dodane barske stolice, a fotografija izgleda kao da se dijete igralo u popularnom programu za uređivanje slika.

Na drugoj je pak fotografiji u sobu ubačen dvosjed.

Kuća se inače iznajmljuje za 3100 dolara mjesečno, a oni koji su je stavili u oglas očito su mislili da će uz ubačene detalje bolje izgledati. Ili su samo htjeli privući pažnju. U svakom slučaju, uspjeli su.

Oglas možete pogledati ovdje.

Ključne riječi

Komentara 1

PV
prcko.vita
10:32 10.09.2020.

Mjesečni najam kuće u Les Anđolesu dakle skoro 20.000.00 kuna, i onda se mi žalimo da nam je puno što za najam kuće u Zagrebu plaćamo 3.000.00 kuna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije