Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT NA AERODROMU

Odvjetnik Zvonimir Hodak skinut s leta iz Dubrovnika: Kod sebe je imao oružje

hodak
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
05.11.2021.
u 20:15

Za sada nije poznato o kojoj se vrsti oružja radi.

Odvjetnik Zvonimir Hodak skinut je s leta iz Dubrovnika za Zagreb koji je bio zakazan za danas, u 16:20, zbog toga što je sa sobom imao oružje, doznaje Dubrovački dnevnik.

Zasad nije poznato o kojoj vrsti oružja se radi. Prema neslužbenim informacijama, na oružje je upozorilo osoblje koje radi na aerodromu, najvjerojatnije sami zaštitari, nakon čega je na dubrovački aerodrom pozvana policija koja je izvršila svoj dio posla.

Komentara 64

DU
Deleted user
20:41 05.11.2021.

Ček polako!!! Onoga časa kada se ide na kontrolu i ako se otkrije da sa sobom nosiš nešto zabranjeno, isto ti se oduzima ali možeš normalno dalje na let. Ukoliko imaš oružje, postupak se zna: oružje se mora "čekirati" kao prtljaga te se uglavnom prevozi u "prtljažniku" aviona gdje nitko ne može doći u toku leta. Ja ne vjerujem da je gospodin Hodak toliko naivan, da ne kažem glup, da pokuša proći kroz kontrolu sa oružjem... Sačekajmo da saznamo što se ZAISTA dogodilo. Ovo mi liči na medijsku hajku protiv Hodala. A mogu si i misliti sa koje strane puše vjetar...

PI
Pišmevrit
20:50 05.11.2021.

Preglupo bi bilo da je istinito

VU
vucic
20:49 05.11.2021.

Covjek se boji klosara koji njega i njegovu obitelj napadaju bez razloga. Kazu da hoce oni vise puta udariti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije