Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TULUM IZ PAKLA

Odvjetnik R. Š. -a: Nije bilo silovanja ni pokušaja ubojstva

sudnica
Foto: Ilustracija: Tino Juric/PIXSELL
30.09.2015.
u 15:44

U završnoj riječi optuženi traži da ga se osudi samo za nanošenje teških ozljeda

Završnim riječima okončano je na Županijskom sudu u Splitu suđenje R. Š.-u, optuženom da je na tulumu u Podstrani u prosincu 2012. godine silovao i pokušao ubiti kolegicu s fakulteta.

Njegov branitelj Željko Gulišija zatražio je da ga se za silovanje oslobodi, jer je, tvrdi, odnos bio bez prisile. Uz to, predložio je da se R. Š.-a osudi za nanošenje osobito teških ozljeda, a ne pokušaj ubojstva.

Tužiteljstvo, kao i Nediljko Ivančević, zastupnik oštećene djevojke i njezine obitelji, smatra da su tijekom suđenja, koje je zatvoreno za javnost, djela dokazana i da R.Š.-a treba osuditi. Kako je točno ozlijeđena djevojka, na suđenju nije rasvijetljeno. Ostala je sa R. Š.-om sama u sobi, a nakon pola sata prijatelji su je našli kako leži u krvi. Život joj je spašen kirurškom intervencijom, a splitski su liječnici bili zgranuti ozljedama za koje nije jasno jesu li nanesene rukom ili nekim rotirajućim predmetom.

R.Š., kao ni oštećena djevojka, događaja se ne sjećaju. Presudu će sudac Mlađan Prvan izreći u ponedjeljak u podne.

>> Mladić osumnjičen za silovanje u Podstrani pušten na slobodu

>> Splitski student optužen za pokušaj ubojstva i silovanje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije