Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odbijena molba
Povratak na članak

Odvjetnik: Političari, ili pomognite ili Marića ostavite na miru!

Nemam riječi. Jedno je obećano, a drugo se dogodilo. Još smo jučer dobivali informacije da će za koji dan sve biti riješeno, komentirala je u suzama Marijana Lončarević Marić.

Komentari 8

CS
csp
10:41 07.07.2012.

Kako će Milanović imat osječaja za hrvate kad on i nije hrvat! Žao mi je Marića jer čovjek zaslužuje barem pravnu pomoć!

VL
JS
ja sam gladan
15:10 05.07.2012.

Kome se obratiti u ovom slučaju! Ego tipu Milanoviću, kojemu je jedina briga braniti svoga Prvog i prosipati bezvezne floskule. Sam je izjavio da on nije onaj koji će brinuti o Hrvatima. Njegova jedina briga je nazivati se premijerom. A sad mora svoje lude ministre poslati na odmor kako bi postali pametni.Baš njega briga za sudbinu čovjeka koji mu je omogućio da danas on bude premijer.

VL
KT
Karika Tura
08:28 06.07.2012.

Zna Yudba kako se dobivaju izbori na "ovim našim prostorima". Jeste li vidjeli kako su si jučer sami naručili tobođe ustrašene zamaskirane aktiviste iz građanske akcije da viči "ostavka , ostavka , niste nezamijenjivi". Da narod vidi da se i aktivisti boje ljevičara. Da je narod došao tamo a ne ovi namješteni poltroni od samih vladajućih, dobili bi vladajući po pi...i!

VL
KT
Karika Tura
08:29 06.07.2012.

Jednom će vam narod vratiti, kad tad! Dobiti ćete vi zasluženo!

VL
RB
rudimir bombardirovic
08:37 06.07.2012.

A kome da se obrati kad su svi "stari yugo-komunjare", kojima su branitelji bitni samo pred izbore. No s ovim komentarom ne kažem da nije ćinio "ratne zločine", ne znam da li je ili nije, ali znam da bi Hrvatskom branitelju trebao suditi Hrvatski sud.

VL
OG
Oger
09:39 06.07.2012.

05.07.2012. u 15:10h ladaniva je napisao/la: Kome se obratiti u ovom slučaju! Ego tipu Milanoviću ................................... ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Daj ne melji. I sta sad mora Milanovic napraviti? Nazvati Nikolica nek'pusti Marica doma? Kad su Marica uhapsili HDZova vlada nije poduzela NISTA.. Jaca se naslikava s Purdom kako bi tebi i slicnima zamazala oci. I sad su naravno krivi oni koji su tu svinjariju preuzeli od Jace. Dosta vise vasih neobjektivnosti.

VL
PA
patria
16:29 06.07.2012.

NASTAVAK: ...i konačno da je pozivanje Srbije i na inače u međunarodnim odnosima veoma kontroverzan i osjetljiv princip tvz. "univerzalne pravde" koji praktički znači uzurpaciju suvereniteta jedne zemlje od strane druge, u ovom slučaju Srbije koja je sudila hrvatskom državljanu za djelo počinjeno na teritoriju Republike Hrvatske nad jednim drugim hrvatskim državljanom za vrijeme rata u kojemu je Srbija i više nego otvoreno i brutalno napala tu istu Republiku Hrvatsku i sam hrvatski narod, cijela stvar u tom kontekstu i više nego teška provokacija. Žalosno je da za Marića više i iskrenije brigu pokazuje njegov srbijanski odvjetnik Dozet nego same hrvatske vlasti kojih se sve ovo itekako mora ticati, pogotovo u svjetlu onoga što smo nedavno vidjeli da se pokušavalo učiniti za jednoga Čačića. Politika je prljava igra i Srbija je igra bez obzira na dugoročne posljedice, sada bi bio konačno red i na hrvatskoj strani da povuče neke energičnije i hrabrije poteze.

VL
PA
patria
16:30 06.07.2012.

Zapravo uz ovakvu politiku kakva se vodi ovakvo nešto za mene uopće nije iznenađujuća stvar, još prije više mjeseci u jednom komentaru sam napisao da će Srbija ići još toga natovariti Mariću, hrvatskom državljaninu i branitelju koji je uhićen na način koji gotovo graniči sa samom legalnošću i svakako predstavlja kršenje onoga što su Hrvatska i Srbija međusobno dogovarale, dobrim dijelom i pod vanjskim pritiskom, što se tiče procesuiranja osumljičenika za ratne zločine. U Marićevu slučaju ne samo da su sama presuda i visina kazne koju je dobio i više nego upitne valjanosti i pravne dosljednosti zbog mnogih specifičnih aspekata cijeloga ovoga slučaja, pogotovo svjedočenja, da je i kada bi samo suđenje bilo posve neupitne profesionalnosti visina kazne takva da jasno ukazuje na diskriminaciju i pristranost u odnosu na osuđenike srpske nacionalnosti u sličnim slučajevima koji su dobili osjetno manje kazne od nekoliko do osam, devet godina, ili čak i oslobađajuće presude u nekim slučajevima,

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.