Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijavljen za silovanje
Povratak na članak

Ličkom policajcu našli 15 videa pedofilskog sadržaja? Odvjetnik poriče da je u istražnom zatvoru

Do medijskih napisa da je osumnjičenik vraćen u istražni zatvor došlo je zbog dIjela policijskog priopćenja

Komentari 3

Avatar Centurion
Centurion
17:12 03.10.2023.

Imam policajca, susjeda. Jedno govori, drugo misli, treće radi. Povjerenje i sigurnost?!. Haha. Svi su isti. Čast iznimkama. Ovaj je čak podmukao.

VL
PR
prosinecki
19:45 30.09.2023.

To prije svega nije “licki policajac” nego policajac MUP RH i kao takav treba da snosi posljedice. To sto radi u Lickoj županiji je samo njegovo mjesto . Sramota je da tome nitko neće stati na kraj. Ima jako dobrih i poštenih policajaca u MUP RH i mislim da je njih sramota takvih i sličnih njemu.

VL
LO
Lojzek1967
17:53 30.09.2023.

Evo kako ste naveli dobar primjera kako se trenutno radi u policiji. Šef policijske škole, kojem tepaju da je " najbogatiji policajac", divljački je vozio preko 150 km/ h u naseljenom mjestu i kad je to otkriveno sud u Zadru ga oslobađa jer je bio na "tajnom zadatku"🤣🤣🤣🤣. Stradavaju policajci koji su to otkrili javnost. Nakon toga, nekim čudom DORH se žali na presudu i Vrhovni sud presudu zadarskog općinskog suda proglašava protuzakonitom no "tajnom agentu" se ne događa ništa. Najprije ga stavljaju za savjetnika ministra, a onda za šefa ustanove koja obrazuje policajce. Farsa i groteska u isto vrijeme....živio HDZ stranka lopovluka, nepotizma i korupcije..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.