Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vandalizam na skijalištu

Odvjetnik Antić o slučaju s Platka: Policija je malo istrčala s izjavama

Screenshot/RTL Danas
05.02.2023.
u 18:26

"Po meni se ovdje policija malo istrčala s onim izjavama da se radi o prekršaju i da oni tu ne vide elemente kaznenog djela. Kada se vidi ova snimka, pogotovo drugi dio gdje se vidi osoba koja dolazi s leđa. Način na koji je udarac izveden, dakle ovdje je najmanje pokušaj teške tjelesne ozljede", rekao je Antić.

Snimku tučnjave na Platku policija je dobila još iste večeri, tvrdi Alen Udovič, direktor Goranskog sportskog centra za RTL Danas. Dodaje i da su jako brzo reagirali, a kasnije im je snimka uručena i službeno u pravom formatu. Voditelj skijališta na Platku potvrdio je da je snimku incidenta iste večeri dostavio policiji, a pitanje koje se mnogi pitaju je zašto je ovaj događaj označen samo kao prekršaj.

Odvjetnik Neven Antić komentirao je slučaj. "Po meni se ovdje policija malo istrčala s onim izjavama da se radi o prekršaju i da oni tu ne vide elemente kaznenog djela. Kada se vidi ova snimka, pogotovo drugi dio gdje se vidi osoba koja dolazi s leđa. Način na koji je udarac izveden, dakle ovdje je najmanje pokušaj teške tjelesne ozljede", rekao je Antić za RTL Danas. 

Već tjedan dana Hrvatska bruji o slučaju vandalizma na Platku kada su trojica istreniranih boraca MMA-a napali troje ljudi, među kojima je bio i pripadnik HGSS-a. Netom prije toga "driftali" su po skijaškoj stazi. Nakon incidenta, RTL Danas objavio je snimku tučnjave koji nam je ustupio. 

Komentara 4

TA
Tarantula
10:54 06.02.2023.

Glasnogovornica policije Svemirka na pitanje novinara kako HDZ-ovoj mladeži ovo nije prvi puta da su nekoga napali i da su već evidentirani u policiji prijeti novinaru da on nema pravo iznositi te podatke jer mladež HDZ-a ih nije ovlastila za tako nešto i da mladež HDZ-a sada može tužiti novinare. Znači netko je i ranije prijebijao nekoga i policija to pokušava zataškati. Nadalje muljaju sa snimkom a i pojavio se i svećenik u obrani napadača, kao svatko može pogriješiti, da i nogom udarati čovjeka sa leđa dok nemoćan leži na tlu....želim vam isto i istu pravdu!

MM
MMarko657
08:30 06.02.2023.

Pravosuđe i polocijski sustav su definitivno korumprirani i loši do razine da su i opasno za društvo, ali ideja da se kvalifikacije, pa čak i osude rade na ulici (bila ta ulica stvarna ili virtulana) je daleko, daleko opasnija. Jedno je kad smo svi izbornici ali kad smo svi policija i suci - to je gore i opasnije od divljeg zapada.

VK
vk52
20:24 05.02.2023.

Na zalost u Hrvatskoj DEMOKRACIJI postoje dva zakona za mi ili vi, nije ni cudo kad uzmjemo u obzi gdje i skim smo zivjeli zadnjih 105 godina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije