Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokušaj odgode
Povratak na članak

Odvjetnici okrivljenih u "aferi Uljanik" traže izuzeće sutkinje, predsjednika suda i njegove zamjenice

Izuzeće za predsjednika suda i njegovu zamjenicu branitelji traže jer je sud, tvrde, u ukupnosti pokazao nezakonite radnje od kolanja spisa, dostave poziva, usporenih sudskih odluka.

Komentari 4

Avatar Urbani
Urbani
16:43 25.04.2019.

Sukob interesa Nobila izuzeti, povezan s Koncarom.

VL
DU
Deleted user
16:51 25.04.2019.

Jesenti milu bigulicu, a kaj je s Jakovčić Ivekom, Miletić Bokijem, Flego Valterijem, Obesrnel Vojkanom i Linić Slavekom?! Zakaj se tim dičnim i kompetentnim dečkima ne dopušta da pred sudom reknu sve kaj znaju o Uljaniku i 3. maju? Zbogg čega su oni diskriminirani u usporedbi sa sitnom boranijom koja je pritvorena? Zar pred zakonom nismo svi jednaki? Ili pak među jednakima možda ima jednakijih? Vrag bi ga znal. Vse je to velika zmešarija. Nigdar nigdo ne bu doznal pravu istinu ter bu na kraju vuk pojel osla. Gdo mi ne vjeruje, i sâm je osel. Zato, dragi brati, pijmo ga dok ne pukne zorja!

VL
Avatar Urbani
Urbani
16:44 25.04.2019.

Sto je babi milo to se babi snilo!

VL
Avatar siva_sova
siva_sova
16:17 25.04.2019.

hehe u ovoj državi se svima smješta mamiću, sanaderu, vidoševiću,kalmeti, sauchi, uljanikovcima, svi nevini od prvog do zadnjeg

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.