Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slučaj Severine Vučković

Odvjetnica Jasmina Biloš: Severina se bori za sina 10 godina, to sigurno nije razumni sudski rok

25.01.2024.
u 19:54

Severina ne koristi medijski prostor, ona je prozvana. Isprovocirana je da odgovara na ono što se o njoj piše i pogotovo je isprovocirana ovom odlukom Vrhovnog suda

Komentara 36

MA
majeltomoguce
20:52 25.01.2024.

A Milan se bori 2 godine? Konstantno u člancima isključujete oca tog djeteta! Zašto?

MI
miliša
20:35 25.01.2024.

Gđa Vučković mora poštovati Zakone kao i svi drugi... njezina popularnost mora prestati biti tema. Za mene osobno ona je kao bilo koja druga osoba, prestanite je sažaljevati - neka poštuje Zakon i propise. Još k tome prestati joj osiguravatii status slobodne umjetnice, neka na svoje basnoslovne zarade plati porez - mudrom dosta.

OT
otrovnijezik
20:35 25.01.2024.

Činjenica majka je majka i dijete treba majku. Ali. Otvori se njen facebook i tamo je previše stvari za trajno oduzimanje djeteta i zabranu prilaska, s kojima se ona kao ponosna još hvali. Dovoljno za donošenje presude nakon prvog ročišta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije