Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strateško partnerstvo

Održane godišnje skupštine: Zagreb je NAŠ! donio odluku o procesu spajanja sa strankom Možemo!

Zagreb: Konferencija za medije Zagreb je naš! i platforme Možemo!
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/2
24.12.2022.
u 10:29

Na skupštini je donesena Odluka o strateškom partnerstvu i procesu spajanja platforme Zagreb je NAŠ! sa strankom Možemo!.

U studenom i prosincu stranke Zagreb je NAŠ! i Možemo! - politička platforma održale su svoje godišnje skupštine, objavila je stranka Zagreb je NAŠ! na svom Facebooku. Na skupštini je donesena Odluka o strateškom partnerstvu i procesu spajanja platforme Zagreb je NAŠ! sa strankom Možemo!.

"Stranka Zagreb je NAŠ! održala je godišnju skupštinu 14. prosinca, koja je ujedno bila i izborna. Na skupštini je donesena Odluka o strateškom partnerstvu i procesu spajanja platforme Zagreb je NAŠ! sa strankom Možemo! te su izabrane nove koordinatorice stranke, Marina Ivandić i Iva Ivšić, ujedno i zastupnice u Skupštini Grada Zagreba. U Upravni odbor stranke su uz Ivandić i Ivšić, izabrani i Dražen Lučanin, predsjednik gradske četvrti Črnomerec, te Marta Kiš, Marijana Rimanić, Daniela Širinić i Marin Živković, također zastupnici u Skupštini. Novi sastav Upravnog odbora, između ostalog, ima zadatak tokom mandata stvoriti preduvjete za spajanje stranke Zagreb je naš! sa strankom Možemo!

Stranka Možemo! – politička platforma održala je 15. studenog skupštinu na kojoj je usvojila izmjene i dopune Statuta koje omogućuju drugim političkim inicijativama, odnosno predstavnicima drugih političkih stranaka da se uključe u njezine strukture. Također, na istoj skupštini usvojena je i Odluka o strateškom partnerstvu sa strankom Zagreb je NAŠ! i njenom uključivanju u rad stranke Možemo!", stoji u objavi na Facebooku.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Briselska junačina
Briselska junačina
10:49 24.12.2022.

Još jedan veličanstveni uspjeh Senfa i Možemo: dva puta obojana gay klupica, dvije vaze u Vlaškoj, jedna grafika stadiona u Kranjčevićevoj, vrećice i sad spajanje sa Zagreb je naš, i to sve za manje od dvije godine.

IL
ilija26
10:36 24.12.2022.

Jadan je taj grad koji je u vašim rukama 😬

GO
goran2hr
11:21 24.12.2022.

Dosta su sakrivali svoje osjećaje. Izašli su iz ormara i spojili se. Ništa više neće biti isto...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije