Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo zaduženje
Povratak na članak

Ovo je Vlada Tihomira Oreškovića odlučila na telefonskoj sjednici

Kako se objašnjava u samoj odluci, novo zaduženje "neće povećati kreditnu zaduženost HŽ Carga niti ugroziti održivost".

Komentari 13

RI
rimtutituki75
16:47 27.06.2016.

Koliki ce racun za telefon imati ova vlada.....

VL
DU
Deleted user
16:24 27.06.2016.

Jesenti milu bigulicu, kratkoročni krediti pretvorit će u dugorčni. Drugim riječima, još jednom prelit će iz praznoga u šuplje. Ma ima da nas nema.

VL
Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
20:28 27.06.2016.

Jesmo mi svi zajedno normalni?pise vlada tihomira oreskovica pa vlada zorana milanovica prije toga pa domoljubna vlada pa koalicijska vlada e pobogu hocemo hrvatsku vladu koja ce delat za vecinu za 85 posto napacenog naroda hebe nam se za ovih 15 posto kaj su ni sim ni tam vec po potrebi a opljackali su nas i komunisti i podobni tajkuni i ubiti smiju nam se pa vrijeme im je reci hebite se i nema onog tko je jamio jamio je vec tko je kral i bil cetnik petokolonas il kak god ih zvali nek odgovara zivjela hrvatska dobili smo rat al slobodu ocito neki sebi prisvajaju a mi vecina patimo e pa ajmo im rec dosta samo je jedna hrvatska

VL
AO
admini_obrišite_si_mami
16:39 27.06.2016.

Birali ste - imate.

VL
AN
anticenzura
16:27 27.06.2016.

Vidi ovih bijednika, samo o kreditima mastaju i gdje ce sta pokrasti drzavi i narodu. Svicarska Vlada prekjucer podijelila 4 miliarde franaka Kantonima od profita drzavnih poduzeca. Podijelila im lijepo pare za socijalne potrepstvine gradjana, da ljudi imaju, da im narod ne oskudjeva u nicemu. Mada gradjani placaju sve svoje socijalne amortizere, ali to je onaj surplus sto ih sljeduje od profita svojih poduzeca i svoga nacionalnog bogatstva. A ovi banditi rasprodali narodu sva poduzeca, zaduzili drzavu i gradjane do guse, i sada mastaju kako nakrcati kreditima i ta poduzeca sto su ostala. Tako da im svi rade za bancetine u drzavi, dok se ne odluce na koncu zgrabiti i njih za sicu kao Koncar. Uzas, pa ovo je gore nego oni u 2.svjetskom ratu. Ali stvarno, manje smo stete imali u oba svjetska rata. Ovi su daleko, daleko gori!!! Pod hitno glasati za Zivi Zid na izborima, i skinuti narodu taj pakao sa grbace.

VL
TE
TechnoCroat
18:16 27.06.2016.

Pa kako im je onda 2014 odobren kredit na godinu dana ako nisu u stanju u 2 godine odplatiti ni jednu kunu? Koja je to farsa? Sto se upoce pretvarate ako u naprijed znate da ce to zavrsiti kao poklon na racun poreznih platisa.

VL
NY
no_yes
20:05 27.06.2016.

Nemate Vi što potpisivati i odobravati jer ste tehnička Vlada i održava se samo osnovno. Ako Cargo nema za vratiti ključ u bravu i dosta više s tim zaduženjem naroda. Što onda privatnicima ne jamčite kredite, što, oni nisu dio države ?

VL
Avatar Krapinski Čovjek
Krapinski Čovjek
22:56 27.06.2016.

Telefonska ili teflonska vlada?

VL
UM
Umjereni
16:17 27.06.2016.

80% onih koji su glasali za ovu eksperimentalnu vladu vjerojatno ne znaju pročitati gornje brojke. Ali domoljubi to suvereno rješavaju telefonskim sjednicama. Nedajbože da za 20.000 kuna dođu na radno mjesto. I onda će netko pričati kako Milanović spava do podneva.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.