Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
subota uz kupu

Održana prva petrinjska Dječja olimpijada, slijedi motorijada uz Let 3

Dječja olimpijada Petrinja
Foto: Antun Petračić
1/5
21.06.2014.
u 13:37

Bacani su vodeni baloni i kamenčići u rijeku, povlačilo uže, vježbala ravnotežu i utrkivalo.

Za mališane i njihove roditelje danas prijepodne Društvo Naša djeca Grada Petrinje organiziralo je prvu Dječju olimpijadu, sa šetnjom od gradskog perivoja do gradskog kupalištu uz Kupu, gdje je održano više veselih, zanimljivih i edukativnih igri.

Bacani su vodeni baloni i kamenčići u rijeku, povlačilo uže, vježbala ravnotežu i utrkivalo. Na početku natjecanja sudionike su pozdravile zamjenica gradonačelnika Svjetlana Lazić i predsjednica Gradskog vijeća Sanja Lovrenović.

- Ovo je naša prva olimpijada, završna u aktivnosti projekta Budimo neovisni, a posvećena je Međunarodnom danu borbe protiv zlouporabe droge. Do sada smo održali nekoliko stručnih predavanja za roditelje, a s djecom redovite tjedne likovno- kreativne radionice.

Foto: Antun Petračić

Sada ćemo ih svakog ponedjeljka od 9 do 11 sati, sve do Lovrenčeva 10. kolovoza imati ovdje na kupalište. Očekujemo masovnost mama, tata i njihovih djevojčica i dječaka- na ljetni program u prirodi poziva Marija Bandić, predsjednica Društva naša djeca Petrinje.

Nakon prijepodnevnog programa najmlađih Petrinjaca, gradsko kupalište ovo poslijepodne i večer preuzimaju sudionici 8. Petrinjske motorijade. Za besplatni objed već ih čeka na ražnju ispečen vol težak 618 kilograma, a na večer koncert Leta 3.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije