Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVE NAPETOSTI
Povratak na članak

Odnosi sve gori: Putin optužio Zapad da pokušava 'okovati' Rusiju

Odnosi između Rusije i Zapada posljednjih se godina ustrajno pogoršavaju i na najnižoj su razini od Hladnog rata

Komentari 20

JO
jorgen
17:45 24.02.2021.

"Osim oko slučaja Navaljnog, Moskva i zapadne zemlje u sukobu su oko brojnih globalnih pitanja, uključujući sukobe u Siriji, Ukrajini i Libiji." - hoćete u prijevodu reći da je zapad u sukobu s Rusijom jer su razvalili ISIL kojeg su Ameri skupa s EU partnerima tako lijepo godinama uzgajali? Sjetimo se da je Islamska država prestala rasti tek kada su Rusi odlučili intervenirati. Sjetimo se također da su se prognoze zapadnih farmaceuta za cjepiva "iznenadno" promijenile sa par godina na par mjeseci tek uslijed panike kada je Rusija registrirala Sputnik V. Puno se laži vrti u našoj hemisferi, mora postojati korektiv - jer unipolarni svijet je najopasniji. Rezultat je fašizma i despotskog, imperijalnog djelovanja jedne strane.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
18:27 24.02.2021.

Ma gledam na TV u Moskvi Rusi im se smiju.Kskve sankcije dali cetvorici to je samo bacanje prasine.Svi mogu samo gledati Rusiju.Rusija je rekla 2007 godine u Munchenu, treba rusiju postovat potjerao amere i engleze sa sibirski naftni polja sto im je cugaros Jeljcin dao to njih boli ..Rusija polako prebacuje svoje tvornice i industriju na istok Euroazijska zona imaju skim trgovat.A Sjeverni tok ce se izgradit ova zima bila je jako hladna.Njemci kazu nemojte Rusi ostavljat nas bez plina.Insce EU je potrosika sezdeset posto vise Ruskog plina.Europa je strasno izgubila u pandemiji zatim uzajamne sankcije sa Rusijom Evropljani izgubili 120 milijardi Rusi 55 milijardi.Polivicu skoro Njemacka izgubila pa nece vise americki plin iz skrljaka.Vidim i nas zaobilaze brodovi za LNG na Krku gubitak.Uzimajte ko hoce plin iz skrljaka rusi ne daju sankcije.Sad ce domaci amerikanci bit kmecanja..

VL
Avatar RocoBaroco
RocoBaroco
18:09 24.02.2021.

Za sto su Rusi stvarno krivi? Hoće li neko pojasniti?

VL
PL
@ploto@
18:36 24.02.2021.

Rusija će uskoro pokazivati zube,a oni koji joj prijete,otkrit će uskoro da su krezubaviji nego što misle. Ja se nadam da će se EU uspjeti otarasiti svog okupatora koji ju uništava i pije joj krv na slamku.A za agendu koju sprema banda koja se nedavno javila iz Davosa,najavljuje uništenje Europe i bijele rase,.Zato nam jedino Rusija može biti saveznik protiv toga zla.EU treba Rusiju kao geostrateškog partnera i onda bi lihvarski kabalistički vampire mogli pušiti onu stvar.On se panično bolje približavanja Rusije i EU.U SAD su na djelu pripreme za boljševičku revoluciju br.2. Isti klub je organizirao i boljševičku revoluciju u Rusiji,samo su drugi akteri.

VL
AJ
AjdeDe
18:45 24.02.2021.

Rusija je nasa prijateljska zemlja ,pa mi smo slaveni.Rusija je nas oslobodila od fašista.Rusija nije nam ni čvoku opalila a naša vlast poslušno uvodi sankcije Rusiji protivno našim interesima.Treba potjerat Amere i zapad u 3 p.m.

VL
KN
knez94
17:48 24.02.2021.

Ovo je prilično zabrinjavajuće jer je iste stvari govorio i mislio car Wilhelm II. prije 1. svj. rata. Njemačka je mislila da ju pritišću sile Antante i Rusija i to je bio jedan od puno uzroka (ne povoda) 1. svj. rata. Sreća ipak da Ruske vlasti nisu toliko glupe da izazivaju rat s NATO savezom tako da je srećom sve trenutno samo kao kad zavezani psi laju jedan na drugog.

VL
Avatar dobry
dobry
20:15 24.02.2021.

Nervozan nešto ovaj iskompleksirani, ružni, ćelavi patuljak, otkako mu counterpart Trump-američki Putin u pokušaju-postao dio negativne povijesti. Na vidiku dogovor između Kine i USA, koji imaju zajedničke interese glede Rusije...a sada očekujemo kmečanje naše legende Miroslava...

VL
IM
Imperator Ming
21:00 24.02.2021.

Putin na aparatima. Neprocjenivo. Nego Petkovicu dje si nam ti.?

VL
NE
Nepokolebljiv
17:43 24.02.2021.

Zapad je bio 20 godina strpljiv s iskompleksiranim frustriranim megalomanom koji se izivljavao na vlastitom narodu i susjednim slabim drzavicama, Strpljenje ima granica i pigmejskog tipa treba spremiti ili u vrtic ili u ludnicu gdje nece nanositi stetu svijetu!

VL
DO
domolub
18:33 24.02.2021.

ebali was Rus

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.