Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova pravila
Povratak na članak

Odluka EU: Covid potvrde o preboljenju od danas i na temelju brzih antigenskih testova

Kako bi se osigurala pouzdanost i točnost potvrda, korišteni testovi moraju biti na zajedničkom popisu EU-a brzih antigenskih testova, a testiranja trebaju obaviti profesionalni zdravstveni djelatnici.

Komentari 2

TA
TaxiTeheran
13:55 22.02.2022.

Svima koji nose maske u glavi fale daske.

VL
RB
Rastu Brojke
18:10 22.02.2022.

Kao prvo, kovid potvrde treba odmah ukinuti. Ali s obzirom da za sad preboljenje spašava ljude od prisile na cijepljenje, ovo je dobro dok se potvrde ne ukinu. Mogli ste istražiti od kad to vrijedi, od sad ili i za prije, kad su kod nas brzi testovi počeli vrijediti kao lokalne kovid potvrde.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.