Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Odlučno NE Srbiji pri svakom izmicanju krivnji za rat i plaćanju računa za agresiju

Hrvatska je prvi put samostalna u mirnodopskom suočavanju s državom iz koje je krenula agresija

Komentari 5

DU
Deleted user
13:47 06.02.2015.

Krivnja i tzv. dostižnost pravde su pravničke kategorije, a pogledajmo surovu Realpolitik - jest da su oni polupali 1/3 Hrvatske, ali je naposljetku bilanca negativna po njih jer spali s 600 tisuća na 200 tisuća. A da se ne govori da je uglavnom ostalo ruralno stanovništvo, raspršeno, da je više nemoguća misija stvoriti kritičnu masu bundžija jer su to uglavnom oni u poodmaklim godinama. Tako da su ti prostori za njih zauvijek izgubljeni jer jedno je radosno krenuti tenkovskim kolonama na goloruki hrv. puk, računajući na srpsku manjinu kao veliku podršku - a nešto sasvim drugo je krenuti oklopnim kolonama na Milan protuoklopne sustave članice NATO pakta. Nije sve u novcu odnosno nema tih para, kako oni vele, koje im mogu nadoknaditi izgubljene ratove. Niti tih para s kojima bi mogli lansirati novi eventualni ratnički pohod - jer volje ne nedostaje, ali para jok!

VL
DU
Deleted user
00:35 07.02.2015.

Sada se svi prave pametni, a u VL osobito ovaj Ivkošić, pa mi uopće nije jasno zašto njegove besmislice VL stavlja u premium sadržaj. To nitko ne čita niti tomu vjeruje, a sve što Ivkošić piše je kontra interesa republike Hrvatske.

VL
BR
Brandfackel2
14:10 06.02.2015.

Ivkošiću, kakve si bljuvotine prije izbora pisao na račun domoljubnih opcija, trebao si svoju kolumnu umjesto "Rodoljubna zanovijetanja" preimenovati u "Jugoslovenska laprdanja". Misliš da ćeš ovakvim člančićima vratiti vjerodostojnost? Malo morgen...

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
12:50 06.02.2015.

Istočne susjede ne treba uopće uvjetovati zbog bilo čega u njihovom uključivanju u transatlansku zajednicu naroda, jer zašto bi njima bilo bolje nego vjernom narodu. Jedini benefit koji su Hrvatska i vjerni narod ostvarili učlanjenjem u EU i NATO je da će vladajuće, hrvatske, političke elite uzimati bogatu pinku od EU dotacija (zbog čega su sve stranke odreda ginule za članstvo), dok su negative bezbrojne. Pored uplaćenog "keša" u europski proračun, čeka nas dalje uništenje industrije i poljoprivrede, odliv mozgova i najproduktivnije radne snage i da se dalje ne nabraja. Koliko je dobro u EU govori provedene ankete u kojima se preko polovine ispitanika Rumunja izjašnjava da se bolje živjelo za Čaušeskua ili tri četvrtine Bugara koji iskazuju da im je sada nepodnošljiv život. Kako je dobar život u EU govori i podatak da Rumunji masivno nadničare kod istočnih susjeda. Dakle, ako želimo da uništimo naše vjekovne neprijatelje istočne remetilce, poželimo im čim prije članstvo u EU, NATO-u, WTO-u i ostalim svijetskim organizacijama, jer će vjerni narod prije nestati sa svoje rodne grude, nego ovi budu primljeni u elitno članstvo. Na našu sreću hrvatske Vlade neće se usuditi postavljati bilo kakve uvjete, kada im "objasne" pozitive transatlanske gazde, kao što je Gruzija povukla veto za prijem Rusije u WTO na njihov zahtjev. Dakle veledomoljubni obivatelji ustanova zatvorenog tipa, ako ne želite dobro istočnim remetilcima, trebate navijati za njihovo članstvo u svim mogućim medjunarodnim organizacijama, unatoč tome što vam se gadi njihovo društvo. Stoga ne treba uopće se obazirati na lupetanje autora i sličnih vršalica prazne slame, zar ne?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.