Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kako će se boriti?
Povratak na članak

Problemi zemalja u istočnoj Europi u borbi protiv koronavirusa

"Mislim da situaciju možemo opisati kao savršenu oluju jer nedostaje liječnika obrazovanih za intenzivnu skrb budući da su mnogi otišli u inozemstvo, dok istodobno postoji velika potreba za specijalistima intenzivne medicine u kontekstu epidemije koronavirusa", dodao je.

Komentari 6

DU
Deleted user
23:15 01.04.2020.

j mozgovi odlaze a ministri ne znaju ispuniti imovinsku karticu

VL
Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
13:27 01.04.2020.

Pa ni je sve do tehnike,niti do zdravstveni sustva,veliku ulogu igra samo pucanstvo,i njihove vlade,kako se "suprostave"toj panademiji,kakav to ima Italija ima bolji zdravstveni sustav od recimo Hrvatske,ili BiH,Srbije???

VL
SI
sisavac
10:48 01.04.2020.

kakve veze ima što svake godine iz zemlje ode 200-300 doktora?! pa 1.000 ih godišnje izbace s faksa. još samo to trebaju, nezaposlene doktore. a zašto zapadu fali intenziva pa vrbuju medicinare s jefitnijeg istoka..? što sr to na zapaduu događa da im treba tolko intenzive... il su bolesni ili stari, nemoćni.. to je zapad. tamo je zadah smrti, iza svih onih reklama i 'mogućnosti'. a svi su zaboravili zašto su sve jače zapadne zemlje gledale prema istoku i tamo tražile svoju šansu. lebensraum nije i bajke.

VL
SO
Somelier
10:06 01.04.2020.

Niti coroni se ne ide preko nekadašnjih istočnih komunističkih granica.

VL
SO
Somelier
10:04 01.04.2020.

Normalno da nemaju žrtve od corone jer im nitko nije rekao da sve umrle moraju voditi pod coronu. Još malo budu i oni to saznali.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.