Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretni desert

Odigrala brojeve koje je dobila u kolačiću sreće i postala milijunašica!

ema duvoll
Foto: Screenshot
1/2
07.03.2014.
u 19:58

Emma Duvoll osvojila je 2 milijuna dolara u lutriji Powerball nakon što je odigrala brojeve koje je dobila u kolačiću sreće.

Za ovu je Newyorčanku kolačić sreće zaista bio sretan. Emma Duvoll osvojila je 2 milijuna dolara u lutriji Powerball nakon što je odigrala brojeve koje je dobila u kolačiću sreće.

Umirovljenica iz Bronxa listić lota kupila je nakon večere u kineskom restoranu, a od šest brojeva koji su se nalazili na papiriću unutar kolačića, njih pet bilo je plodonosno.

– Ne mogu vjerovati. Namjeravam nešto uložiti, dio staviti na štednju, a možda ću posjetiti i obitelj u Švicarskoj – rekla je 75-godišnjakinja prilikom preuzimanja nagrade.

Rekla je kako loto igra otprilike jednom mjesečno, a prije je odabirala brojeve koji se nalaze u datumima rođendana i godišnjica njenih bližnjih.

Duvoll je odabrala da joj se nagrada isplati odjednom, pa će joj nakon odbitka poreza ostati 1,2 milijuna dolara.

>>Beskućnik osvojio milijune na lotu, evo na što ih je potrošio!

Komentara 1

MI
Milbon
22:43 07.03.2014.

Mislio sam da je Josipović na slici

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije