Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRMPOTIĆ I ŠOLAJA
Povratak na članak

Odbijene žalbe Krmpotića i Šolaje osumnjičenih za Medački džep

Krmpotić i Šolaja uhićeni su u policijskoj akciji \"Medački džep 2\" prije desetak dana

Komentari 5

VE
velikazmija
17:36 15.03.2012.

kad će komunisti odgovarati za svoje zločine kad to saznam onda ću komentirati progon branitelja --jednoumlje --

VL
LI
Livi
20:22 15.03.2012.

Vidite kako je hrvatsko pravosude azurno kad kad su u pitanju zlocini nad Srbima! Iako je Norac i odlezao kaznu za Medacki dzep, jos se uvijek nisu nasli odgovorni zlocinci ni po osobnoj ni po zapovjednoj odgovornosti ni za Vocin, a danas smo svjedoci ni za Trgovisce u blizini Petrinje. I kad se netko sumnjiv pronade, brzo ga se oslobodi, jer nema dokaza. Pitam se cesto jeli ovo pravosude koje imamo uistinu hrvatsko pravosude ili je na djelu jos uvijek pravosude bivse Jugoslavije, gdje su uvijek bili krivi \"ustaski Hrvati\". E moj narode!

VL
CR
crna55bitch
23:26 15.03.2012.

Kad se radi o ***m zločinima,nema dokaza,svjedoka,te prošlo previše vremena...a kad se sumnja na Hrvate,svjedoci se ekspresno nalaze,i to svi vjerodostojni,nakon 20 godina,nema sumnje!

VL
K1
k1milica
06:34 16.03.2012.

hvala za Medacki zep.....to je bilo prvi put da smo napali u glavu i fakticki pokazali tko smo (na vojnom planu). ali sad decvki pamet u glavu,,,, j .. mene je prekjucer tip maznuo sakom jer mu je pun k... hrvata. moji su skocili na mene jer su mislili da cu da ubit.... ja sam se samo sjeo....i nastavio pricati ispricavajuci se komshiji....ocu rec vojno smo ih dobili a najbolje da sami pokazuju kakvi su... netjerajte inat mi smo samo pijuni ali sah se dobija pijunima....

VL
MO
mozel
15:50 16.03.2012.

Sada sto je izdrzao Mirko norac treba mu se nadoknaditi sva steta jer on nije napravio djela za koja je nametnuto odgovarao kada su se nasla ova druga dvojica.Ili ce kada i ovi izdrze 10 godina naci opet drugu dvojicu pa sve redom dok postoji branitelja koji su bili prisutni u medackom dzepu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.