Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRANIO SE U SABORU
Povratak na članak

Marić: Odbacujem sve što stoji u zahtjevu. Ponosan sam na sve što sam u životu radio!

'Ponosan sam na sve to sam u životu radio. Od studentskog posla, do posla ministra'

Komentari 14

Avatar Retardo
Retardo
11:53 03.05.2017.

Pa što, sigurno je i Božo Petrov ponosan na sve što je u životu radio: odradio je u interesu MOL-a arbitražu, sredio si je poticaj na obnovu kuće na temelju lažnog podatka da s njim žive brat i šogorica, a siguran sam i da je ponosan i na ugovor Grizlija i Braunsbergera koji regulira iznajmljivanje ministara Mosta stranoj firmi. Osim toga, uspio je kupiti kuću kao podstanar na minimalnoj plaći, a i u Metkoviću je svašta napravio...zapravo nije ništa napravio, ali i to bi ga trebalo ispuniti ponosom. Eto, to su pravi životni i profesionalni rezultati velikog Bože Petrova, a ne tu neki Marić koji je čak nešto morao i raditi u životu...

VL
Avatar tituš
tituš
11:51 03.05.2017.

je li tko iznio bilo koji suvisli argument u vezi ovog čovjeka, osim da je radio u Agrokoru?? Mariću ne daj se, oni koji traže tvoju smjenu nisu dostojni prašine s tvojih cipela!

VL
DU
Deleted user
12:17 03.05.2017.

Maricev krimen je "sto je kao znao ono sto je znalo i 25 direktora, tri predhodne vlade i 1000 ostalih". Svasta. Cijeli SDP je znao da je Racan cinom veleizdaje prepisao Piranski zaljev Slovencima. I sto sad.

VL
JA
Jania
15:26 03.05.2017.

Glavni je problem za Marića što ogromna većina saborskih zastupnika, a pogotovo onih iz redova SDP-a i MOST-a, nemaju ni dana radnog staža u tzv. realnom sektoru. Da su ikad uspješno radili u nekoj privatnoj firmi, ne bi im na pamet padale ovakve gluposti. Štetočine najobičnije...

VL
Avatar imotska115
imotska115
12:28 03.05.2017.

Sve je došlo na vidik, sto hoće i radi opozicija i unutarnja opozicija u vladi mosta. Ruše sve sto našim očima je lipo, nema veze dali imaju neke dokaze. Sramota od ovakvih birača mandarina. Tu su samo fotelje upitne i 20,000kn plaće a ne HR.

VL
DU
Deleted user
17:39 03.05.2017.

Gospodin Todorič je isto ponosan na svoj uspjeh , tako i vi gospodine Mariču i nitko vam to visoko mišljenje o vlastitom radu ne može oduzeti ali imamo pravo sumnjati u njega i postavljati pitanja ne zbog ljubomore na vaše uspjehe več konkretno koliko ste bio upoznat sa prevarama i malverzacijama u koncernu u kojem ste bio dijelom vrha uprave i poslove koje ste vi odradjivali usko su povezani sa financijskim i drugim poslovnim informacijama . Tu je problem jer nije kriv onaj koji učini inkriminirano djelo več i onaj koji je za njegovo postojanje znao i na njega nije reagirao. Ne sumnjam u vaše poštenje več u vaše poštovanje zakonitosti bez obzira na to da se sve te stvari koje su dovele do ovoga stanja nalaze u zakonsko sivoj zoni izmedju dozvoljenog i nedozvoljenog zbog površno napisanih zakonskih regulativa i kadrovsko pothranjenog nadzora.

VL
SU
SUBARU
12:41 03.05.2017.

Tata može biti ponosan na tebe 99,9 %

VL
Avatar neidemdalje
neidemdalje
12:37 03.05.2017.

naravno da si ponosan... da pitamo sanadera isto bi rekao...

VL
TI
Tinaiva
12:26 03.05.2017.

Svi zajedno vodite ovu zemlju u propast. Most se igra već godinu i pol sa nama, HDZ objeručke to prihvaća. Opozicije nemamo, ovaj Bernardić je rijetko netalentiran političar. Vrati se Zoki bez tebe je tako pusto.....

VL
MU
mucek888
12:43 03.05.2017.

Ponosan ??? Ponosan je i Todorić bio, pri predaji dugova državi. Skup je nešto taj vaš ponos...

VL
Avatar zong
zong
12:48 03.05.2017.

I Hitler je bio ponosan na to što je u svom životu učinio...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.