Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Malenica

'Odbacujem špekulacije jer Marušić je reizabrana za ravnateljicu USKOK-a uz moje pozitivno mišljenje'

21.04.2023.
u 22:03

"Postoji interes javnosti da se neke stvari pojasne i naš je stav da bi DORH to trebao komunicirati. Odnosno, mislim da bi bilo dobro da DORH češće istupa kad to može, a osobito kako bi svoj rad otvorio prema javnosti. U povodu godišnjih izvješća o radu GDO ukazivali smo na situacije kada treba javno komunicirati ono što se može bez ulaženja u samu srž postupka. U protivnom se pojavljuju svakakve špekulacije"

Komentara 4

Avatar Miloradova pudlica
Miloradova pudlica
08:52 22.04.2023.

To je jedan iz skupine od četiri ministra zaduženih za zataškavanje lanca trgovanja djecom preko Hrvatske?

FR
FranzMayer
08:45 22.04.2023.

Ovom ministru moramo vjerovati 🙈 To je onaj koji je objavio ugovor HR i SPC-a i točan iznos koji ta svetosavska i antihrvatska ekipa godišnje dobije iz proračuna HR.

DU
Deleted user
08:33 22.04.2023.

Ovo je onaj ministar što je imao plan za smanjenje broja općina kojeg je provodio u cijeli svoj mandat i u potpunosti ga izvršio. Na zadovoljstvo brojnih lokalnih stranačkih šerifa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije