Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijevara u gospodarskom poslovanju
Povratak na članak

Odbačena kaznena prijava protiv Željka Žnidarića i njegova sina

ODO Zadar krajem prošle godine odbacio je jednu kaznenu prijavu protiv Žnidarića zbog prijevare u gospodarskom poslovanju, a o drugoj prijavi iz 2008. godine odlučit će uskoro.

Komentari 1

DU
Deleted user
14:33 14.05.2010.

Pa kada će već jednom pravosuđe početi raditi svoj posao? Samo letimičan pogled na google pokazuje tko je taj Žnidarić: Brojni građani Zagreba koje je prevario Željko Žnidarić čak su bili prisiljeni osnovati i službeno registrirati udrugu kako bi se na taj način obranili od njegovih prijevara. Žnidarić je oštetio grad Zagreb za milijunske komunalne naknade, državu za PDV, prevario je brojne tvrtke i građane, a još uvijek je na slobodi i sa svojih desetak registriranih tvrtki (u kojima je on jedini zaposleni) i dalje \'\'posluje\'\'. Zar trebamo dočekati da građani uzmu pravdu u svoje ruke? Pa i to se već u slučaju ovog mutnog lika počelo dešavati: Napali su ga ispred njegove firme metalnom šipkom, zapalili su mu mercedes......a muljator je sa zgrade na X Vrbiku br. 2 i ulaznih vrata skinuo natpise svojih tvrtki ne bi li tako onemogućio svima koje je prevario da ga nađu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.