Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOVNO PADAJU

Od utorka nove cijene goriva: 'Sukob na Bliskom istoku mogao bi imati neviđene posljedice za naftu'

Uz visoke cijene goriva, Vlada je produžila mjere na još dva tjedna
Foto: Lovro Domitrovic/PIXSELL
22.10.2023.
u 11:29

Brojni građani pozdravljaju svaki pa i najmanji pad cijena

Sljedećeg utorka ponovno se mijenjaju cijene goriva. Prema neslužbenim informacijama, i ovog će tjedna cijene padati, no dugoročne prognoze nisu pouzdane zbog rastućeg straha od eskalacije izraelsko-palestinskog sukoba.

Cijena benzina trebala bi pasti pet, a dizela tri centa, doznaje RTL Danas, uz napomenu da će konačni izračun biti gotov sutra. Brojni građani pozdravljaju svaki pad cijena, ma kako mali. Nove cijene goriva tako bi trebale iznostiti 1 euro i 46 centi za benzin te 1 euro i 56 centi za dizel. 

Ako se sukob na Bliskom istoku proširi, moglo bi biti "neviđenih posljedica za naftu" ocijenino je Davor Štern. "Dok sukob traje cjena psihološki raste i sada je oko na 89 doalra po barelu, ali ne bih se ne iznenadio i da dođe na oko 100 dolara po barelu" smatra on.

VIDEO Obrežje: Od subote kontrola slovenske policije na granici

Ključne riječi

Komentara 2

EZ
ezer
13:42 22.10.2023.

Nema niti jednog razloga za pojeftinjenje goriva kada vidimo koliko raste cijena barela. To su vjerojatno stare zalihe goriva kojih se žele rješiti do kraja godine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije