Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
divjak o bandiću
Povratak na članak

'Od takvog primitivizma, balkanskog načina govora i seksizma se mogu obraniti'

Komentirala je Divjak i reformu školstva pa je rekla da je naglasak na tome da više ne uče toliko napamet, nego da se s njima radi na istraživanjima, problemima, da krenu od nečega što im je poznato

Komentari 21

Avatar dovidovic
dovidovic
00:42 24.06.2019.

Ova je Divjak najveće zlo u Plenkovićevoj vladi. Plaća li joj Soroš da nam djeci ispire mozak?

VL
SU
sunce12345
21:25 23.06.2019.

Žena bez kredibiliteta ns tako važnu funkciju nešto priča...O ljudi moji....

VL
LA
larala
06:37 24.06.2019.

suma sumarum, svrha reforme školstva je oduzeti djeci djetinjstvo, nabiti im još veću satnicu da se od malih nogu naviknu na rad od jutra do mraka.....priče o rasterećenju učenika su samo demagogija za naivne, djeca će morati učiti više, višee sati provoditi u školi sa malim kolegama nasilnicima kojima nitko ništa ne može jer imaju zaštitu ministrice....kojoj kao da je cilj uništiti i zagaditi život svima onima koji uče i primjereno se ponašaju.

VL
FE
fefellerunt
21:08 23.06.2019.

Ocjene ni za prijašnjih sustava nisu nikada bili mjerilo znanja , a to posebno nisu u zadnjih 20 godina Jedino pravo mjerilo znanja su bili prijemni ispiti za određenu školu / fakultet , iako se i na njima muljalo poznavajućiajući moralne vrijednosti velike većine koja bere plaćice na državnom koritu . Dok god fakultete ( da ne spominjem srednje i osnovne škole) završavaju osobe koje ne znaju riješiti jednadžbu sa jednom nepoznanicom, ne znaju gdje je Madagaskar , ne znaju navesti tri krležina djela i slično tu nema napretka koliko god vi kurikuluma "proizveli". Jedino za što su paraziti na državnom koritu sposobni je traženje što većih plaća za što manje rada i odgovornosti , neovisno pod kojim su ministarstvom Znači osnovno je držati do rada, reda i odgovornosti od profesora do učenika , a to je nemoguće među gomilom smeća koje čini veliku većinu u ovoj državi

VL
DU
Deleted user
23:30 23.06.2019.

Ministrica odgovara - nemam pojma! Da je tako to nam dokazuje svaki dan.

VL
KO
komar64
08:56 24.06.2019.

Zbog ovakve i sličnih...omladina gubi interes i ljubav za svoju domovinu....ali to i jest njeno poslanje.

VL
AA
aabbcc
00:10 24.06.2019.

"balkanski način govora"_ Balkanci govore i pisu ono sto misle i molim da se to postuje, ___ jer nije to kultura Z. Evrope pa da jedno govore, drugo pisu a trece misle_ sto je prema Zapadnom ucenju OK !!!!!

VL
MA
Majkomoja
21:35 23.06.2019.

Koja primitivka, majkomoja

VL
Avatar dr._Vrapčello
dr._Vrapčello
21:02 23.06.2019.

A možeš li se obraniti od kompleksa veće vrijednosti i 'hvalite me usta moja'?

VL
VK
vječni krojf
11:02 25.06.2019.

Kada ministrica kaze "nemam pojma"sve je rekla.

VL
LL
LUDI LJUDI
23:09 23.06.2019.

Bravo ministrice Divjak, nije nas briga jeste li (ne)vjernica ili "samo" osoba sa visoko izraženim etičkim vrijednostima. Koji pak komentatori, prof. dr. sc. prirodnih znanosti mogu za i više nego argumentirane stavove i znanstveni pristup, mogu nazvati primitivkom?! s njihovimm rasuđivanjem i i razboritošću nešto nije u redu. U krajnjoj liniji, neznanje, nerazumijevanje i neprihvaćanje drugih i drugačijih je pojedinačno pravo, kao i sva ostala prava koje takvi nedostaci donose.... uključujući i pravo na glupost. Očito s primitivizmom, balkanskim načinom govora i ponašanja, uključujući seksizam i sve vrste predrasuda, imaju najvećih problema, upravo baštinici spomenutih mana, a koje bi najradije pretvorili u vrline.... e dragi naši bizantinci, udarili ste na pogrešnu osobu i na način kojim nećete dogurati dalje od vrijednosti svoje provincije.

VL
Avatar smuljko
smuljko
22:04 23.06.2019.

Zena je pametna..racionalna...dolazi iz prirodnoslovno matematickog "sektora" dakle normalna je nije zaticana klerikalno humanistickim dogmama i sto je najvaznije pragmaticar je....ako ona nece postepeno izbaciti iz skola gluposti koje jos djeca uce u skolama neznam tko hoce...sto se drugog tice nekada su eksurzije bile na Kozaru..Jasenovac....sada Vukovar...

VL
Avatar Tračalo
Tračalo
05:00 24.06.2019.

Ima lijepu haljinu

VL
SA
sargu123
21:46 23.06.2019.

Nekima jako smeta to što nije zatucana, primitivna vjernica.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.