Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Huanitova majka:
Povratak na članak

'Od srca zahvaljujem predsjednici, Huanito zasigurno ne bi izašao živ iz zatvora'

Njena odluka za mene je ogromna utjeha i nada i dokaz da ipak među svima koji su odlučivali o sudbini moga sina ipak ima netko tko je razuman i tko je čovjek, rekla je Zlata Luksetić

Komentari 9

Avatar -zztop-
-zztop-
17:09 26.01.2019.

Predsjednica je mudra ko lisica.

VL
PU
Pukovnik
17:21 26.01.2019.

Ovo je dobra odluka. Kriminalci a la Horvatinčić, Sanader i Vidošević šetaju slobodni gradom dok se trenira strogoća na bolesnom čovjeku glumeći predstavu za narod. Svi problemi ove države vod od i do pravosuđa.

VL
OV
Ovozemaljski
17:19 26.01.2019.

Bravo za predsjednicu, iako smatram da treba liječiti uzrok, a ne posljedice! Konoplju treba legalizirati u sve moguće svrhe, trava je lijek, a vi koji to ne možete shvatiti ja vas razumijem... 100 godina su vam punili mozak da je to sotonska biljka i teško da sada možete prihvatiti činjenicu da je cijelo čovječanstvo bilo pod obmanom. Opčenito žalim ljude koji nemaju kapaciteta za nešto shvatiti i prihvatiti,.onda to automatski osuđuju i siju mržnju i misle da su zato bolji i pametniji od onih koje vrijeđaju i ismijavaju... umjesto uvreda probajte zapaliti joint! Mir s vama! Huanito hvala ti na borbi za svoj život i za borbu za istinu koja nas sve može osloboditi!

VL
SA
samoborka
17:54 26.01.2019.

Pravosudje su nam od losih i korumpiranih sudaca u svoje ruke preuzeli novinari. Dokazani senzacionalisti i manipulatiri. Pa su tako u zatvor strpali Daruvarca,a iz zatvora izvukli Huanita. Sto je sljedece? Zdravstvo ce nam preuzeti postari,a skolstvo dimnjacari?

VL
Avatar nekineki
nekineki
17:07 26.01.2019.

mama Huanita...

VL
80
8.000 eura, 8.000 eura!
18:18 26.01.2019.

Da je Kolinda prava onda bi ga pomilovala u tišini a ne preko novina poručuje odvjetniku da podnese molbu za pomilovanje. Kolinda samo čeka priliku za samopromociju, fuj!

VL
Avatar Ponikvarac
Ponikvarac
20:33 26.01.2019.

I meni je žao bolesnog mladića ali ne razumijem odkud ova imena (Huanito) po Lijepoj Našoj.

VL
Avatar gordi
gordi
18:10 26.01.2019.

ovakva predsjednica je sramota Hrvatskei Hrvata....to je poziv da dileri i konzumenti sade drogu bez ikakvih sankcija...ovo je zlodjelo...kakava je ovo poruka mladima...uzgajaj drogu a ja ću te pomilovat ako te policija uhvati da sadiš drogu.....Hrvati nedajte više svoj glas Kitarović...potpuno nas jeiznevjerila

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.