Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OLAKŠANJE ZA NOVČANIK

Od ponoći jeftinije cijene goriva: Spremnik bezina mogao bi pojeftiniti čak 17kn

Benzinska postaja
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
24.03.2020.
u 00:13

Prosječni spremnik LPG-a mogao bi pojeftiniti 11,5 kuna.

Ključne riječi

Komentara 11

VL
vlaser
06:33 24.03.2020.

canada i hrvatska JEDNAKO plate barel ulja. benzin u hrvatsko = 8.5 kuna LITRA ===== toronto 3.22 kuna litra ( TRI )

SI
sisavac
06:51 24.03.2020.

ako ste već prešli na spremnik, tzv. rezervoar, onda predlažem da radi boljeg i jasnijeg izvještavanja, uzmete novu mjernu jedinicu, pa da počnete cijenu goriva i sva poskupljenja računati na godišnjoj razini. zamislite naslov gorivo pojeftinjuje, godišnja ušteda 1.000 kuna! a? to bi bila vijest. zašto onda kod poskupljenja robe široke potrošnje (a i benzin je...) uvijek pišete da je riža poskupila za kunu, šećer za pol kune, brašno za pola, likvi za kunu i pol...? mjerna jedinica za gorivo je litar. novinari nek završe neku školu već jednom.

PV
prcko.vita
07:45 24.03.2020.

Realna cijena je cca 3 kune. Sve preko toga je također profiterima u džep, kao što su maskice u ljekarnama skočile sa 60 lipa na 6 kuna. Pljačka, nemoral, i profiterstvo. Kada će ljudi konačno shvatiti da Bog sve vidi i sve zna, nitko neće svoje milijune ponijeti sa sobom kada krene s ove planete u vječnost. Samo je pitanje kako se tko ponašao prema običnom čovjeku, a to je ona kategorija Prem kojoj će se svakome suditi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije