Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povijesni događaj
Povratak na članak

Od ponedjeljka počinje nastava za 125 studenata poslovne ekonomije

Reagirajući na njihov zahtjev, na Libertasu će 25. listopada početi nastava i studentima 2. godine, koji su do sada morali studirati u drugim gradovima

Komentari 3

HA
halosk
21:44 01.10.2010.

Ovo je veliki napredak za roditelje i njihovu djecu cijele regije i mjesta koja gravitiraju Kutini.Svaka Vam čast gsp.Žmegač vjerujemo da će to narod cijeniti.Bravo tako se to radi .S Vama u Evropu!

VL
OB
-obrisani-
20:32 04.10.2010.

People String Najbolja vrsta zarade preko interneta je People String. To je socijalna mreža kao Facebook ili Twitter... Možete raditi sve što i tamo, a za to dobijate novac. People string ili posao bez ulaganja je zaista posao u kojioji netrebate uložiti niti 1 kunu. POTPUNO BESPLATNO! Skupljaju se tzv. People Points (PP) i na kraju mjeseca na osnovu PP tj. vaše aktivnosti na stranici ti se bodovi pretvaraju u novac. Isplata se vrši kada se skupi 25$ a isplačuju preko Visa,Master Card,Alert Pay, Pay Pal... Jako je zanimljivo i svakako trebate probati. Evo tutorijal što se sve može raditi na People Stringu. http://www.youtube.com/watch?v=rVvIjB_x8ik Besplatan link za registraciju: http://www.peoplestring.com/?f=nenozd Ako ste aktivni na Facebooku i imate dosta prijatelja ovo je super mogućnost za zaradu. Probajte,besplatno je i jako brzo možete dobiti prvih 25$.

VL
DI
Divya
14:36 12.10.2010.

super bravo za Kutinu! .. dode mi da se prebacim :D

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.