Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Od ponedjeljka do četvrtka uz Večernji list hit kolekcija na 4 CD-a

Hit kolekcija (1)
Foto: VL
1/4
PR
Autor
PR članak
17.01.2011.
u 16:55

Svakoga dana od ponedjeljka, 17. do četvrtka, 20. siječnja uz Večernji list za samo 1 kunu na svim kioscima možete kupiti CD iz posebne kolekcije za svaki dom

Od ponedjeljka Večernji list svojim čitateljima donosi jedinstvenu obiteljsku hit kolekciju na 4 CD-a. Ne propustite cijeli komplet, čak 48 domaćih popularnih pjesama, i uživajte u vječnim hitovima hrvatskih legendi, urbanom zvuku za sjajno raspoloženje te veselim dječjim pjesmama za najmlađe.

Svakoga dana od ponedjeljka, 17. do četvrtka, 20. siječnja uz Večernji list za samo 1 kunu na svim kioscima možete kupiti CD iz posebne kolekcije za svaki dom.

U ponedjeljak ne propustite prvi CD «Zlatne godine» s legendarnim domaćim izvođačima – Oliver Dragojević, Gabi Novak, Meri Cetinić, Marko Tolja, Goran Karan te klape - koji će vam donijeti dašak starih vremena i mladosti. U utorak će CD «Najbolje godine» oduševiti sve ljubitelje urbanog zvuka - rasplešite se uz Ninu Badrić, Cubismo, Hladno pivo, Gustafe, Nolu, TBF, Jinxe i mnoge druge.

U srijedu vas očekuje CD «Lude godine» s najnovijim hitovima koje rado slušaju školarci i studenti, ali i stariji. Osim Elementala, Ede Maajke, Dubioze kolektiva, Mayalesa..., na CD-u je aktualan hit Lee Dekleve i TBF-a te mladog benda Kino klub. U četvrtak razveselite najmlađe CD-om «Bezbrižne godine», s veselim dječjim pjesmama. Radujte se, plešite i pjevajte s najmlađima uz popularne pjesmice Klinaca s Ribnjaka te njihovih gostiju – Davora Gopca, grupe Divas i drugih.

Ne zaboravite od ponedjeljka uz Večernji list početi skupljati kolekciju, jer komplet je namijenjen svim ukućanima!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?