Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKA BORBA

Od leukemije preminula Melanija Mešić (25), prva Romkinja koja je upisala splitsko Sveučilište

Instagram screenshot
06.08.2021.
u 17:27

Bez obzira na borbu s ovom teškom bolesti, Melanija je polagala ispite na fakultetu, a u slobodno vrijeme plesala hip-hop, učila korejski te o svom životu javno govorila na društvenim mrežama

Mlada Melanija Mešić (25), prva Romkinja koja je upisala splitsko Sveučilište, nakon duge borbe s leukemijom jutros je preminula u Zagrebu.

Kako prenosi Slobodna Dalmacija, Melanija je na tom sveučilištu studirala ekonomiju, a samo godinu dana nakon upisa na fakultet otkrila je da boluje od leukemije. Iako joj je stariji brat pomogao transplatacijom krvotvornih matičnih stanica, bolest joj se nakon nekog vremena vratila. 

Bez obzira na borbu s ovom teškom bolesti, Melanija je polagala ispite na fakultetu, a u slobodno vrijeme plesala hip-hop, učila korejski te o svom životu javno govorila na društvenim mrežama, gdje ju je pratilo više tisuća ljudi. 

- Ponekad me zaista strah, ali vjerujem svojim liječnicima, vidim da sam u najboljim rukama, tako da očekujem da ću i iz ove bitke izaći kao pobjednica. Često se znam sjetiti male djece pa kažem sama sebi: Ako mogu oni, mogu i ja! To su tako hrabri mali anđeli, kazala je u posljednjem intervjuu sa Slobodnom Dalmacijom.

VIDEO ANKETA: Pitali smo Zagrepčane boje li se poskupljenja?

Ključne riječi

Komentara 8

MU
Muahrem
19:23 06.08.2021.

Rodice počivaj u miru neka te dragi Allah da lijep dzenet 😭😭😭

PR
pravednik2
19:53 06.08.2021.

Sućut obitelji. Divna osoba je umrla.

DO
Donata
21:02 06.08.2021.

Meni osobno je žao cure. Ali jer bitno što je?Kome je to bitno? Bez uvrede.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije