Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koronavirus u Hrvatskoj
Povratak na članak

Ni danas nema novooboljelih. Stožer popustio još neke mjere

Od danas je predviđeno je da bi se u zatvorenim prostorima omogućilo 100 posjetitelja, a u vanjskim prostorima 300 posjetitelja, a daljnje brojke će ovisiti o epidemiološkoj situaciji

Komentari 10

Avatar Bud Humski
Bud Humski
14:47 27.05.2020.

Svake godine imamo to vrijeme gripe... ljudi oboljevaju a nazalost neki i umiru... Nikad prije nas nisu ovako azurno izvjestavali o zdravstvenom stanju nacije, cak nas obavjestavaju i da jucer nitko nije obolio! A gripa k'o gripa, bas kao i svake godine, nestaje sa prvim znacima toplijeg vremena... Da je pravde, prestanak sezone gripe bi oznacio i pocetak lova na mafiju koja je covjecanstvu navukla ludjacku kosulju i unistila svjetsko gospodarstvo, prouzrocila na destine ako ne i stotine tisuca smrti od kronicnih bolesti za koje je ljudima bila uskracena lijecnicka pomoc, nezaposlenost, bijedu, samoubojstva i psiholoske poremecaje... Samo jedan novi Nuremberg bi narodu mogao donijeti kakvu-takvu satisfakciju!

VL
HA
Hanok
14:52 27.05.2020.

Kada turistička sezona završi (ionako če promet biti 80% manje nego lani) onda če razmotriti kako dalje.

VL
Avatar KarenNE74
KarenNE74
14:45 27.05.2020.

w​w︆︅︆︅​w︆︅​​​.︆︅​​​k​is︆︅︆︅​s​t​o​​︆︅k︆︅​​.​c​︆︅o​m

VL
AN
antiekstremist
14:27 27.05.2020.

Zapad u kolapsu korone, istok do Rusije skoro potpuno čist !

VL
Avatar hdzovapodriguša
hdzovapodriguša
14:15 27.05.2020.

Jos postoji stozer??

VL
SI
sisavac
12:43 27.05.2020.

kako su evidentirani bivši saborski zastupnici, nakon raspuštanja sabora? oboljeli, preboljeli...? jesu ili nisu asimptomatski nositleji zaraze, i kakve zaraze? cijela zemlja čeka da to sazna!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.