Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠIO IZA REŠETAKA

Od 77- godišnjaka bez osnove tražio 15.000 eura, došao mu pred kuću i vikao, prijetio u policijskoj postaji...

zatvor
Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
17.11.2022.
u 08:51

Nakon ispitivanja doveden je pred suca istrage Županijskog suda u Puli koji mu je odredio  istražni zatvor  zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela.

Muškarac (56) sumnjiči se za pokušaj iznude i prijetnju zbog čega je ispitan na ODO Pazin. Sumnjiči ga se da je od srpnja  do 3. studenog 2022. u više navrata nazivao 77-godišnjaka  te je od njega, bez ikakve osnove, kaže tužiteljstvo, tražio da mu preda 15.000 eura. Oštećenik mu je odbijao dati novac pa mu je, kako se sumnja, 56-godišnjak prijetio. Potom je 3. studenog 2022. oko 18 sati došao pred kuću 77-godišnjaka.

- Ako mi ne daš 15.000 eura, sve ću vas pobiti!  - prijetio je  i vikao oštećeniku.

Netko je  sve prijavio policiji pa je 4. studenog 56-godišnjak uhićen, a dok je policija istraživala što se dogodilo, 56-godišnjak je opet prijetio, kako kaže tužiteljevo, sebi i 77-godišnjaku.

Nakon ispitivanja doveden je pred suca istrage Županijskog suda u Puli koji mu je odredio  istražni zatvor  zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela.

Ključne riječi

Komentara 1

FR
Frapin
14:04 17.11.2022.

Ovaj nulta moralna vertikala Bože nas sačuvaj takvih tipova!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije