Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USKOK PODIGAO JOŠ 10 OPTUŽNICA
Povratak na članak

Od 243 osobe do sada su zbog lažiranja COVID potvrda optužene 34

Među onima koji su lažne COVID potvrde kupovali bilo je poznatih pjevača, TV voditeljica, misica ili kandidatkinja  na izborima ljepote, sportaša, poduzetnika, obrtnika, no i cijelih obitelji...

Komentari 2

GO
Gof33
16:16 24.11.2023.

Svakome na volju, onaj tko je cijepljen treba se osjećati sigurnim, odnosno tko želi biti siguran na način da je cijepljen neka se cijepi i to onoliko puta koliko smatra da je potrebno pa samim time ne treba nitko brinuti tuđe brige a posebice ne one necijepljenih i obrnuto. Zdravlje je privatna stvar svakog pojedinca, postoje elementarne slobode i ljudska prava, nek svatko odlučuje za sebe.

VL
AK
Aka
09:30 24.11.2023.

U današnje vrijeme takav primitivizam: ne cijepiti se? Pa da pjeva ko slavujček, ja više ne bi slušala pjevača koji ima mentalni sklop da se ne cijepi i pri tom još i druge nagovara na to isto!? Isto i sportaši? Pa trebali bi biti napredni a oni primitivni i neobrazovani.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.