Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obnova pruge
Povratak na članak

Od 2. studenog opet vlakom od Čaglina do Pleternice i Požege

Prometovanje ovom prugom obustavljeno je u svibnju 2010. zbog dotrajalosti kolosiijeka

Komentari 2

ST
Starotopoljanin
17:34 26.10.2015.

Jel su to dotrcali crveni da se pohvale kako su oni izgradili prugu u caglinu pleternici sa novcem iz evrupske unije,trebalo im je puni mandat da tako kratku relaciju obnove,manipulacija radi kojeg ludog hrvata koji ce im dati glas,ti nisu sposobni ni svoju familiju voditi a kamoli jednu hrvatsku,a pogotovo slavoniju,koja je postala slijepo crijevo samo zbog tih uljeza.

VL
Avatar šokac_divani
šokac_divani
07:18 27.10.2015.

Pajdaš Dončić i Pohko (Ronko) svojim predizbornim lažima ponovno pokušavaju prevariti pošteni hrvatski puk napaćene Slavonije i Požeštine. Neće proći drugovi! Jedina posljedina vaših napora bit će nos kao u Pinokia. Zato vas narod i zove "Pinokio koalicijia" i "Koalicija - nos raste".

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.