Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zakon o stečaju potrošača
Povratak na članak

Od 1. siječnja 2016. osobni bankrot za 20.000 ljudi

Predujam za savjetovanje 250 kuna, za bankrot tisuću kuna

Komentari 8

CE
cenzura
14:05 10.06.2015.

Užas šta nam rade kasta nesposobnih političara!!! Umjesto da stvaraju uvjete da ljudi rade i zarađuju oni smišljaju kako opljačkati narod do gole kože!

VL
LI
liskovaca
13:41 10.06.2015.

uzmite im iz usta, stoko prokleta! Dajte im da rade i zarađuju!

VL
SO
Somelier
14:15 10.06.2015.

sinnke baš si betežnik. Hvataš se za spomenute "cigarete i pivo" a pojma nemaš šta je osobni bankrot. Uvijek se nađe neki izlaz ili neka udruga koja pomogne riješiti. Jao si ga onome koga je vlast spašavala i to još ovakova.

VL
SO
Somelier
13:55 10.06.2015.

Zašto se to otvoreno ne kaže ljudima da ih osobni bankrot ne spašava od vračanja duga za cijeli život pogotovo ako su državi dužni.Onaj koji nema baš nikakovu nekretninu možda misli da nema šta izgubiti. Ali ima dostojanstvo. Neće smjeti imati niti bicikla a kamo li auto. Drugi će mu odrediti koliko će mu ostajati od plaće. Može zaboraviti cigarete i pivo kod 800 kuna mjesečno. Kako će se hraniti neka svaki razmisli. Dođeš tamo da ti objasne kako će oni raspolagati 7 godina tvojim životom a za to moraš platiti 250 kuna. Ako se za tih 7 godina dug ne riješi onda se rok produžuje. Pa se vi "veselite" osobnome bakrotu.

VL
Avatar mirica19
mirica19
20:57 10.06.2015.

Pa u ovoj se drzavi ne isplati posteno radit i placat racune...

VL
Avatar dzambo
dzambo
14:42 10.06.2015.

'’Dobar’’ je taj kapitalizam, prvo stvori ‘’uslove’’ na trzistu rada,cijena,zakona da do toga dodje…. Vecini stanovnistva placa je tako ‘’velika’’ da se nista nemoze kupiti vece bez kredita, a za zivotne potrebe je mozda stigne a mozda nestigne….a sto jee najvaznije ta placa ti nije sigurna da ce uopste pratiti inflaciju a I posao ti nije siguran, odlicna ‘’smrtna kombinacija’’… I onda tamo neki ‘’pametnjakovici’’ kazu : niko te nije tjerao… A za druge koji kopaju po kontejnerima I koji trebaju samo namirnice za zivot osobni bankrot je dosao u vidu ‘’otkaza na poslu’’…a da prije toga nisu ni jedan kredit imali Ma kak god da okrenes….ceka te isto…

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.