Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRVAVI NAPAD

Ocu odgrizao komad nosa, a majku ubo nožem

policijska traka
Foto: ilustracija
04.12.2014.
u 14:49

Muškarac je bez ikakvog povoda udario oca šakom u glavu

Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu 20. je studenog podignulo optužnicu protiv 42-godišnjeg hrvatskog državljanina zbog dvostrukog teškog ubojstva u pokušaju, jučer je izvijestio DORH.

Okrivljenika se tereti da je 23. rujna oko 17 sati u obiteljskoj kući u Zagrebu, u kojoj je živio s roditeljima B. T. i S. T., bez ikakvog povoda na terasi udario oca šakom u glavu te ga, kad je otac pao na pod, nastavio udarati nogama po tijelu i glavi. Otac je uspio otpuzati kroz balkonska vrata u kuhinju, a okrivljenikova majka ih je pokušala zatvoriti, no okrivljenik je drškom metle razbio staklo na balkonskim vratima i ušao u kuhinju te nožem ubo oca u prsni koš. Kada ga je otac uspio oboriti, za vrijeme dok ga je držao na podu, okrivljenik mu je odgrizao komad nosa, pa kad je otac zbog snažnog bola popustio stisak, otrgnuo se i nožem zamahnuo prema majci zadavši joj osobito tešku tjelesnu ozljedu (probodna rana arterije desne ruke).

U optužnici je predloženo da se okrivljeniku produlji istražni zatvor do okončanja postupka temeljem zakonskog osnova opasnosti od ponavljanja djela.

>> Sin bombaš nožem izbo oca dilera na cesti jer mu je zatvorio dovod vode

>> Sin nožem ubio oca pa pokušao pobjeći

Komentara 2

OB
ObrenM
16:13 04.12.2014.

Zar necovjek nema ime i prezime.Zastitimo mu integritet.

DU
Deleted user
20:17 04.12.2014.

... otac ga je uspio OBORITI .... Arežina, pa nisu ovo srpske ili bosanske novine da tako pišeš... ne znaš li za hrvatsku riječ za to?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije