Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Majka puštena

Ocu koji je pijan izmlatio djevojčicu u Puli 30 dana pritvora

lisice
Duško Jaramaz/PIXSELL
13.09.2013.
u 22:17

Ravnateljica pulskog Centra za socijalnu skrb Dorijana Srdić kazala je kako su djeca privremeno zbrinuta.

Ruskom državljaninu privedenom zbog premlaćivanja djevojčice u jednom trgovačkom centru u Puli određeno je 30 dana pritvora, dok je majka koja je također bila privedena puštena na slobodu, piše Glas Istre. Riječ je o muškarcu rođenom 1976. godine i ženi rođenoj 1966. godine za koje je policija nakon pregledanih snimaka s nadzornih kamera u trgovini utvrdila da su počinili kazneno djelo te je protiv njih podnesen kazneni prijedlog nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu.

Policija je krenula u istragu, kako navodi Glas Istre, nakon što je prodavač Miho Stokić (32) iz Valbandona ispričao da je u utorak navečer bio očevidac premlaćivanja djevojčice koju je tukao pijani otac koji je s također pijanom majkom djece te malenim sinom ušao u trgovinu Intersport.

Ravnateljica pulskog Centra za socijalnu skrb Dorijana Srdić kazala je kako su djeca privremeno zbrinuta. – Poduzete su mjere zaštite djece i očekujemo ishod istrage da bismo vidjeli što ćemo i kako dalje poduzimati. Djeca su privremeno zbrinuta i sve je u redu, kazala je Srdić koja nije mogla potvrditi dob djeteta, prenosi Glas Istre.  

>> Pijani otac do krvi izmlatio djevojčicu u šoping-centru?!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije