Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
goran ogurlić:

'Očito je da Večernji list smeta svakoj vlasti'

goran ogurlić
Bosir Šćitar/VLM
13.12.2012.
u 13:45

Ako su navodi Novog lista točni, onda policiji treba hitno oduzeti mogućnost da bez znanja suda radi izliste i praćenja, kaže Ogurlić

Novu aferu tajnog praćenja glavnog državnog odvjetnika i osam novinara među kojima su i novinari Večernjeg lista, a o kojoj je prvi pisao Novi list, komentirao je i glavni urednik Večernjeg lista Goran Ogurlić.

– Ako su točni navodi Novog lista o praćenju novinara i glavnog državnog odvjetnika, to je samo još jedan dokaz da policiji treba hitno oduzeti mogućnost da bez znanja suda radi izliste i praćenja. Večernji list je već tražio da se uvedu zakonske izmjene koje bi spriječile policiju da za takve radnje nikoga ništa ne pita. Očito je da mi, Večernji list, smetamo svakoj vlasti. Smetali smo HDZ-ovoj vlasti, odnosno onoj koju je vodila Jadranka Kosor, jer smo objavljivali priču o blagajnici i crnim fondovima, pa su dali uhoditi naše novinare. A smetamo i vlasti Zorana Milanovića, koja je zataškala slučaj nelegalnog izlistavanja čelnika SOA-e u aferi hrvatski Watergate. Kada smo otkrili tu aferu, lažno su nas optužili da smo prekinuli nekakvu njihovu istragu. Istina je da svaka vlast zloupotrebljava policiju. I to treba promijeniti konkretnim izmjenama zakona – zaključio je Ogurlić.

Komentara 64

VL
????
15:19 13.12.2012.

Hm, a tko kaže da Sud nije znao za praćenje? Pa neće valjda Sud na sva zvona objaviti praćenim osobama da ih se prati !?

JI
jimbeam
15:23 13.12.2012.

ha, ha, vi se zamjerili adz-ovoj vlasti, kao i popovima, ......... a onda je svizac zamotao čokoladu....

ST
stefj
14:20 13.12.2012.

'Policija ne smije bez znanja suda raditi izliste i praćenja' Kako ne smije? Pa pred mjesec dana i premijer i predsjednik su rekli da smije...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije