Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEMATIČNA JADRANSKA MAGISTRALA
Povratak na članak

Očevidac teške nesreće: 'Nitko ne poštuje ograničenja, policija je nezainteresirana, a političare nije briga'

Druga i puno važnija razina problema je ta što je ovaj dio magistrale, od Splita do Omiša, jednostavno pretijesan

Komentari 4

IS
Iszrian
14:33 16.08.2016.

Motoristi se znaju voziti između kolona automobila što je apsolutno nedozvoljeno, kad si na motoru kao da si u automobilu. Zabrinjavajuči je i broj oblokanih vozača koji jure bez pameti i milosti i gaze ljude, za to se treba doživotno oduzeti vozačka dozvola.

VL
DU
Deleted user
14:30 16.08.2016.

Slažem se, policija je nezainteresirana i nesposobna. Svaki dan pješice prelazim raskrižje na kojem, kad je za pješake upaljeno zeleno svjetlo, vozači ulaze u crveno, čak i kad su pješaci na zebri! Javila sam policiji za te prekršaje koji se na tom raskrižju događaju svaki dan po bar desetak puta, policija je učinila ništa! Rekli su da ih nema dovoljno. Rekla sam im da postave kameru, pa neka kazne svakog vozača koji ulazi u crveno, i začas će napuniti blagajnu. Policija je potpuno nesposobna, doista se ne može na njih osloniti niti im se može vjerovati. Tako dugo dok pješak ne pogine na tom raskrižju!

VL
OS
osica
18:19 16.08.2016.

I povrh svega dodajem kazne, preblage. Ljudski život koji neodgovorni vozač oduzme nekom nema cijenu, ali nastradalog nekako brzo prekrižimo a onaj tko skrivi tako stražnu nesreću Ima prava" .....? To što te nema,a ni tvoji pored tuge nemaju niemaju ni prava , koga briga... Možda je udar po đžepu i veće kazne "koje se ne dijele na pola", ako odmah platiš već se množe s brojem učinjenih prekršaja u prometu.... i na kraju ne da ne možeš otuđiti " prometalo" već ti ga oduzmu ako ne platiš kaznu, pa da vidimo takve hrabre, "ako nisu bože mi prosti lu d i "

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.