Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne može vjerovati

Obuljen Koržinek o tvrdnjama Grada Zagreba o tijelima sa Svetog Duha: Ne služi im to na čast

Dodjelom nagrada Marin Držić u Splitu otvoreni 33. Marulićevi dani
Ivo Cagalj/PIXSELL
29.04.2023.
u 13:46

Glasnogovornica Grada Zagreba u petak je izjavila kako u „tom trenutku“ postoji pretpostavka da se radi o namjeri, odnosno da je netko izvadio tijela iz rashladnih uređaja i da ih je slikao.

Ministrica kulture i medija Nina Obuljen Koržinek u subotu je, komentirajući slučaj iz KB Sveti Duh, poručila kako smatra da je pristojno ispričati se i potražiti odgovornost da se to više nikada ne bi dogodilo. „Mislim da je pristojno ispričati se i potražiti odgovornost i riješiti da se to više nikada ne bi dogodilo“, rekla je ministrica novinarima na zagrebačkom Kaptolu.

S konsternacijom je popratila jučerašnje tvrdnje iz Grada Zagreba da misle da je netko u KB Sveti Duh izvadio tijela umrlih pacijenata iz rashladnih uređaja, poredao na pod i fotografirao ih. „To su komentirali, ne mogu vjerovati“, rekla je ministrica. „Ne služi im na čast ako su tako reagirali“, poručila je. Glasnogovornica Grada Zagreba u petak je izjavila kako u „tom trenutku“ postoji pretpostavka da se radi o namjeri, odnosno da je netko izvadio tijela iz rashladnih uređaja i da ih je slikao.

VIDEO: Pozlilo vozačici školskog busa, učenik (13) reagirao i svima spasio život

Komentara 2

EJ
ejStef
14:01 29.04.2023.

Ne služi im na čast? Kakvu čast?... Ovo je isto kao kada su tvrdili da je sabotaža kriva za to što su sami zatvorili most... Dajte, zadužili su Zagreb za skoro 2 milijarde i dali najbolje nekretnine pod hipoteku, ukinuli demografske mjere i poskupili komunalije. Od te ekipe svašta možemo očekivati, sigurno je samo ništa od toga konstruktivno i korisno...

SA
sasha68
14:02 29.04.2023.

zamisli mozgova ovih sektasa, u kojem to smjeru ide...daju se nagrade zenama kojima samo mrtvi valjaju, kulturu smrti i lazi jedinu njeguju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije