Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Obračun s huliganima je imperativ, ali ne samo onda kad zaprijeti Uefa

25.10.2023. u 07:58

Nitko ozbiljan ne očekuje i ne misli da je iskorjenjivanje nasilja iz nogometa moguće izvesti, između ostalog i stoga što je nasilje s tribina zapravo ono nasilje koje se zrcali iz društva.

Komentara 6

ZL
Zlatarkongozambija
12:31 25.10.2023.

Porfirije je samo otvarao usta. Nije pjevao Hrvatskoj " mile " pjesme. Svi drugi su pjevali nepoćudne.

VI
Vivian
11:57 25.10.2023.

Sramote nas ovi koji ih privode, jos vise oni koji su im naredili. Verbalni delikt i politicke presude, bas kao sto su radili njihovi ocevi i djedovi u bivsoj njima omiljenoj jugi.

22
224
13:18 25.10.2023.

Zjako:...treba pod hitro pokrenuti inicijativu da se raskopaju/objelodane sva ustaška stratišta (Jasenovac, Jadovno itd, itd.) i prebroje žrtve njihovih zločina. Ako bi se ispostavilo da su ti i toliki zločini stvarno počinjeni, vjerujem da bi ljudi prestali pjevati takve pjesme.. Bez materijalnih dokaza nema povjerenja i uvijek će biti otpora! ......Slažeš li se "Zjako moj"? (vjerujem da ti garant ne bi pristao na tako nešto)!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije