Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bosanska Posavina
Povratak na članak

Obljetnica povratničke župe Gornja Močila: Želimo stvoriti klicu života

Proslava obilježavanja 40. obljetnice bila je i prilika za blagoslov postaja križnog puta. To

Komentari 2

ČE
četvrti
17:58 30.10.2021.

Kad je župnik uz svoje vjernike, a ne luta po bijelu svijetu, od Zagreba do Beča, onda uspjeh ne može izostati.

VL
Ivan_Žižak
14:36 31.10.2021.

Baš htjedoh napisati ali vidim da je već netko to shvatioi napisao: župnik navodno prepun emocija za to selo bi primjerom trebao pokazati kako se svoj kraj voli. Pa župnici su u domovinskom ratu ostajali do mučenja i usmrćivanja na svojim župama. Npr. pokojni Zvonimir Matijević, ponosni banjalučki hercegovac koji je zvjerski bio mučen od strane srpskih neonacista. Imate na youtubu video kad papa Franjo od njega traži da ga blagoslovi prilokom posjete Sarajevu. Hajde briši komentare udb.š.im metodama!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.