Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teška prometna

Policija objavila detalje tragedije na A3: Poginuo mađarski državljanin, suvozačica teško ozlijeđena

Ilustracija o?evida prometne nesre?e
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
19.08.2023.
u 22:05

Policijski službenici u vezi prometne nesreće dostavljaju izvješće nadležnom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu

Policija je objavila rezultate očevida prometne nesreće koja se dogodila ranije danas kod Garčina, a u kojoj je poginula jedna osoba.

Utvrđeno je kako je 62-godišnji državljanin Mađarske oko 14 sati u subotu upravljao motociklom srpskih registracijskih oznaka autocestom A3, a suvozačica mu je bila 42-godišnja državljanka Republike Srbije.

Vozač se nije kretao sredinom obilježene prometne trake već je prešao u lijevu traku, te udario lijevim bočnim dijelom motocikla u odbojnu ogradu, pri čemu su i on i suvozačica pali na kolnik.

Iz policije navode da je 62-godišnjak smrtno stradao na mjestu događaja, a 42-godišnjakinja je s teškim ozljedama zadržana na liječenju u Općoj bolnici dr. Josip Benčević u Slavonskom Brodu.

Policijski službenici u vezi prometne nesreće dostavljaju izvješće nadležnom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu. 

Ključne riječi

Komentara 1

DI
did_Iva
05:17 20.08.2023.

Nesreća se dogodila oko 14 sati, ja sam pored mjesta nesreće prošao poslije 17 sati, a vozačevo tijelo je još uvijek ležalo na preticajnom traku. Tijelo je djelomično je bilo prekriveno nekakvom folijom, a po čizmama se vidjelo da je bio motorist. Zar se to nije moglo brže riješiti? Ne cijeli očevid, nego micanje tijela s ceste.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije