Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKCIJA U TIJEKU
Povratak na članak

Objavljene podvodne snimke: Ovako izgleda mina zbog koje je evakuiran dio Rijeke

Protubrodska mina iz Drugog svjetskog rata otkrivena je na morskom dnu tijekom infrastrukturnih radova potkraj lipnja. Ranije nije uočena jer je dijelom bila ukopana u muljevito dno.

Komentari 7

Avatar 365dias
365dias
11:51 19.03.2023.

Protubrodska mina ??? a što će "mini" stabilizatori???

VL
DA
dam63
11:30 19.03.2023.

Koji trošak za minu od ne znamo i koliko kg. Dobro da nisu sve do Zagreba i dio Zagreba blokirali.

VL
SA
sargu123
12:54 19.03.2023.

Pričalo se o podvodnoj mini! Valjda zato što je pod vodom. Radi se o avio bombi, nikakva podvodna! Kaj veli ministar?

VL
OP
Ocvali pupoljak
13:12 19.03.2023.

Koji cirkus rade, to nije normalno Jedino nas niste oobavijestili da je to bomba iz americkog aviona kada je bomnardirana Rijeka. Ne piše se o bacanju bombibi razaranju Zadra, Osijeka- Donji grad gdje je pobijeno tisece civila. Pišite o tome ako smijete. O tome sam saznala od pokojne bake Ostali šute.

VL
Avatar gusjenica
gusjenica
14:23 19.03.2023.

Nevjerojatno koliko netočnih, zbunjujućih ofrljih informacija o ovoj eksplozivnoj napravi koja jako liči na klasičnu "krmaču", avionsku bombu. Bilo je izjava da je to neka specijalna ekspl. naprava koja je postavljena da poruši ...pazi sad..."cijelu riječku luku i pola centra Rijeke. Evo ja sam laik neznalica i to je sve od mene.

VL
HA
HaBožeMoj
14:06 19.03.2023.

Za pametnjakovice koji pricaju da nije mina nego obicna bomba jer ima krilca, guglajte "Non-Contact, Parachute Ground (Land) Mine Type GC" pa usporedite slike.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.