Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objavili snimke

Eksplozivom napadnuta redakcija 'Vijesti'!

napad podgorica
Foto: YouTube/Vijesti
1/3
27.12.2013.
u 08:35

Sigurnosne kamere snimile su kako muškarac u tamnoj jakni prilazi zgradi redakcije i postavlja eksploziv ispod prozora. Nedugo nakon toga došlo je do detonacije.

Ispod prozora ureda glavnog urednika podgoričkih "Vijesti" Mihaila Jovovića sinoć oko 23,35 sati bačen je eksploziv "velike razorne moći", piše portal Vijesti.

Iz policije su izvijestili da je blokirana čitava Podgorica u potrazi za crnom Opel Corsom. Sigurnosne kamere snimile su kako muškarac u tamnoj jakni prilazi zgradi redakcije i postavlja eksploziv ispod prozora. Nedugo nakon toga došlo je do detonacije. Glavni urednik Jovović te još petnaestak ljudi bili su u redakciji, ali nije bilo ozlijeđenih. Od jake detonacije demolirane su podrumske prostorije te su razbijena stakla na nekoliko ureda.

Ovo je bio samo najnoviji u nizu napada na redakciju i novinare podgoričkih "Vijesti".

>>Crna Gora: Sukob policije i protivnika Parade ponosa

Komentara 2

Avatar million
million
09:55 27.12.2013.

Ekspoziv velike razorne moci a kamera 2 metra iznad se nije niti zatresla??? Petarda malo jaca ... cestitao im covjek Bozic !

TS
tibo_sh
12:36 27.12.2013.

hahaha,, sporogoreci stapin! kao u crticu,, zapali fitilj pusi u njega i petama vjetra :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije