Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dolijao razbojnik

Objavili pljačkaševu sliku, on sam ušao u policiju i rekao: Nisam to ja!

razbojnik (1)
Foto: PU zagrebačka
1/5
28.07.2011.
u 09:16

Policija je objavila njegove fotografije, a kada su ga prijatelji prepoznali, pokušao je "prodati priču" da mu pljačkaš samo jako sliči

Nakon tri godine tijekom kojih je počinio 21 razbojstvo i dva pokušaja razbojstva u sportskim kladionicama diljem Zagreba, policiji je u ruke napokon dolijao serijski razbojnik. Nakon što je policija uz apel upućen građanima objavila fotografije osumnjičenika za pljačke u poslovnicama PSK, Supersporta, Germanije i Bolusa, čini se da su joj u pronalasku razbojnika, neslužbeno doznajemo, ponajviše pomogli njegovi prijatelji, ali i on sam. Nakon što su ga prijatelji prepoznali na objavljenim fotografijama, Zvonimir J. (30) sam se u ponedjeljak oko 14 sati ušetao u policijsku postaju u Zadru želeći uvjeriti policajce da mu muškarac za kojim se traga jako sliči, ali da to ipak nije on.

Nakon ispitivanja i provjere Zvonimir J. uhićen je u Zadru, a nakon toga prepraćen u Zagreb gdje je uslijedila kriminalistička obrada. Isto tako doznajemo da je "oružje" kojim se koristio u pljački, odnosno plastični pištolj ili nož, nakon svake pljačke bacio, a novac nije pronađen jer ga je, kako tvrdi, potrošio kockajući.

Zvonimir J. od 18. siječnja 2008. do 4. srpnja ove godine pljačkao je sportske kladionice najčešće na području Trešnjevke, u Savskoj ulici i Trnju, ali i u ostalim dijelovima Zagreba. Nemaskiran je ulazio u kladionice prijeteći zaposlenicama plastičnim pištoljem ili nožem te ukrao oko 140.000 kuna. Nakon kriminalističke obrade uz posebno izvješće priveden je istražnom sucu Županijskog suda.

 

Komentara 32

KA
karambita
14:19 28.07.2011.

Pa kako ovako sposobna policija da nadje Antoniju Bilic, kad od ovog \"strasnog razbojnika\" imaju i sliku i nisu ga mogli pronaci 3 godine...ajme meni koje li sramote i ponizenja za KARAMARK & CO.

OB
-obrisani-
10:10 28.07.2011.

ništa čudno,produkt bolesnog društva, zakon ce ga gonit a kad uzetnik ne isplaćuje plaću svom robu to je u redu..ovakvi naslovi su produkt bolesnog društva koje ignorira postojanje mladih i nezaposlenih

Avatar Sor@n
Sor@n
12:38 29.07.2011.

Taj je 100% srbin pogledaj mu facu, čista srpska mućkalica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije