Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova administracija
Povratak na članak

Obiteljski liječnici od 1. listopada više ne pišu ispričnice

Među zahtjevima s kojima će izaći pred novu zdravstvenu administraciju i dodjela je koncesija (privatne prakse) svim liječnicima primarne zdravstvene zaštite koji to žele po hitnom postupku te hitne izmjene zakona koji to regulira

Komentari 14

DU
Deleted user
20:04 17.09.2016.

Opet se brišu komentari. Dragi administatoru/ice moja malenkost je liječnik i komentar je izrazito u korelaciji s temom pa ga ponavljam: Hitno ukinuti koncesije i vratiti liječnike u domove zdravlja gdje će primati plaću po koeficijentu kao i njihovi kolege iz "svete krave" . Tako će biti zainteresirani dežurati jer će im plaća bez dežurstava biti upola manja nego sad, brigu o administracij i režijama vodit će službe doma i više se neće na to moći žaliti kako su preopterećeni, neće više biti ucjenjeni od strane pacijenta brojem kartona i da vidiš reda! Moglo bi biti po narodnoj "tjerali ste lisicu, a istjerali vuka" ! Hitno u domove zdavlja!

VL
DU
Deleted user
00:53 18.09.2016.

Poštovani administratore pošto vidim da me jako voliš moram ti reći da je ljubav obostrana i zato ti želim da ti slon bez kondoma ljubi mamu sa velikim slovima i neka ne promaši temu.

VL
TH
than
01:51 18.09.2016.

I sto je tu lose ? Nema ispricnica, ali, ako ti je lose (ne tipa odjednom me boli glava ili izgovor roditelja tipa bio je bolestan pa napisite ispricnicu) odi lijecniku pa ces je i dobiti. Tako je bilo i u moje vrijeme.

VL
DU
Deleted user
08:02 18.09.2016.

Apsolutna podrška smanjivanju adminitracije jer tako će bilo koji lječnik imati više vremena za gledanje samog pacijenta. Sustav se može organizirati tako da postoji centralna administracija za sve i da to radi nemedicinsko osoblje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.