Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Obitelj žrtava masakra u šoku

Otac 15-godišnjaka Darko Hudić (u sredini)
import
27.03.2008.
u 19:55

Mještane naselja Velika Veternička u općini Novi Golubovec šokiralo je trostruko ubojstvo koje se dogodilo u njihovu mjestu. 62-godišnja Cilika Hudić i njezin 15-godišnji unuk Goran pronađeni su mrtvi u Cilikinoj kući u Velikoj Veterničkoj 19. Kasnije je nađen mrtav i Franjo Kos (63). Baku i unuka pronašla je u 8.05 susjeda Ana Kos, Cilikina prijateljica koja je svako jutro s njom pila kavu.

Ležali mrtvi na podu
– Došla sam kao i svakog dana na uobičajenu kavu, vrata su bila otključana. U hodniku na podu ugledala sam Gorana u krvi, a nešto dalje i Ciliku kako leži mrtva na podu.
Otišla sam po susjeda – ispričala je potresena susjeda, dodajući kako je još dan prije bila kod Cilike.

Nije bila imućna
– Bila je raspoložena, vedra, nitko ne bi rekao da će se dogoditi ovakvo što. Nije bila imućna. Bila je dobra osoba, deset godina udovica, puno smo se družile, ne mogu je prežaliti. I Goran je bio drag i dobar dečko, učenik 1. razreda srednje škole u Bedekovčini, dolazio je često baki, sad preko praznika znao joj je praviti društvo jer je sama živjela – ispričala je s tugom i suzama u učima gospođa.

Goranov otac i Cilikin sin Darko, šokiran i potresen rekao je: – Kod bake Cilike bili smo jučer do 21 sat, sina smo ostavili tu da prespava. Ne mogu vjerovati što se događa... – jedva je govorio.

Za vrijeme policijskog očevida i istrage u Velikoj Veterničkoj, pri obavljanju obavijesnih razgovora s mještanima, djelatnica policijske uprave pronašla je u kući nekoliko stotina metara dalje, na adresi Velika Veternička 38, još jednu žrtvu, 63-godišnjeg Franju Kosa. Kos je živio sam, bio je rastavljen, nije imao nikakvih prihoda i živio je vrlo skromno, ispričali su susjedi, preneraženi ovim događajima.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije