Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Bio je strašan sukob"

Obitelj strahuje od najgoreg: Lokalni učitelj nestao, dok je surfao napao ga morski pas

Ilustracija
Sasa Miljevic/PIXSELL
15.05.2023.
u 11:27

Iako spasioci još tragaju za učiteljem koji je nestao u subotu ujutro, nade je sve manje. Obitelj i prijatelji počinju se opraštati sa njim.

Simon Baccanello (46) nestao je u subotu ujutro na plaži Walkers Rock u Ellistoneu, na zapadnoj obali poluotoka Eyre u Južnoj Australiji, a prema nekim izvještajima, stradao je u napadu morskog psa. Spasioci još ne odustaju od potrage za lokalnim učiteljem, iako je nade sve manje. Njegova obitelj zahvalila je cijeloj zajednici, rodbini i prijateljima na potpori.

Baccanello je na popularnoj plaži surfao u subotu oko 10 sati kad ga je morski pas napao. Među zadnjima koji su ga vidjeli su 13-godišnji dječak, ali Jaiden Millar (22) koji je lokalnim medijima ispričao kako je izgledalo napad. "Bilo je strašan sukob. Tamo je bilo 15 ili 20 ljudi. Mogao je to biti bilo tko od nas", rekao je Millar, prenosi Daily Mail.

Ispričao je da je njegovu dasku za surfanje vidio 500 metara od obale te da je u tom trenutku surfer povučen dolje. Njegova daska je ostala stajati uspravno, kao spomenik. "Nije ga više bilo", dodao je. 

Baccanello je u lokalnoj školi radio od siječnja, kad se preselio u Elliston. Podučavao je matematiku i znanstvene predmete. "Bio je tako dobar učitelj. U ovako malom gradu, svi su pogođeni", rekao je mještanin. I na društvenim mrežama mnogi se opraštaju od prijatelja. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije